Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mari Carme Villanueva repassarà les seves vivències a Sant Miquel en el pregó de la FM

El pregó es podrà seguir aquest divendres, a les 11 de la nit, al local social Rossend Montané
Mari Carme Villanueva
Mari Carme Villanueva

dimecres 08 octubre 2014

Ple de referències a les seves vivències a Sant Miquel, amè i no massa llarg. Així ha anunciat Mari Carme Villanueva que seria el pregó de la Festa Major de Sant Miquel, que pronunciarà aquest divendres a les 11 de la nit al local social Rossend Montané.

Mari Carme Villanueva té 43 anys d’edat i al municipi és molt coneguda per la seva implicació en la política municipal i per la participació en entitats. Ara compleix la seva segona etapa com a regidora del grup municipal de CiU, acumulant prop d’11 anys a l’Ajuntament. També presideix el Club Rítmica Olèrdola i ha estat membre de les juntes de la Societat La Lleialtat i del CF La Plana Rodona, a més d’haver participat en el grup de teatre l’Arrel.

Amb la seva vinculació al teixit associatiu de Sant Miquel, no és estrany que la nova junta de la Societat pensés en ella per a fer el pregó d’aquesta Festa Major de Sant Miquel 2014. Mari Carme Villanueva creu que ha rebut l’encàreg perquè, des de fa uns mesos, ja ha deixat de formar part de la Junta de la Societat. La responsabilitat d’obrir la Festa Major amb el pregó l’afronta amb molta il.lusió. (àudio)

Villanueva explica que ha preparat un pregó amè, amb la voluntat de  ser divertit, i que tindrà com a contingut principal el repàs de vivències viscudes al poble. Un dels aspectes que tractarà és la creació i consolidació del Rítmica Olèrdola.(àudio)

Pel pregó Mari Carme Villanueva també es reserva alguna “estirada d’orelles”. Això sí, diu que seran repartides.(àudio)

El pregó tindrà un format clàssic i es basarà en la paraula pronunciada de Mari Carme Villanueva, per bé que sí inclourà dues coreografies de gimnastes del Rítmica Olèrdola.

El pregó íntegre serà emès per Canal 20-Ràdio Olèrdola el dissabte a les 3 de la tarda, en un programa especial dedicat a la Festa Major de Sant Miquel.

Escolta l'entrevista a Mari Carme Villanueva, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

 

Document Actions