Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Maria Antònia Pajuelo Moreno i Cristóbal Treviño Martínez formen part de la candidatura d’ERC d’Olèrdola

Són veïns de Moja. Treviño va ser membre de l’AMPA i portaveu del Col·lectiu per la Defensa de Moja. Pajuelo ha estat regidora d’ERC en els dos darrers mandats

dimecres 10 maig 2023

 

La candidatura d’ERC d’Olèrdola ha informat aquest dimecres del perfil biogràfic de dos dels seus candidats: Maria Antònia Pajuelo Moreno i Cristóbal Treviño Martíbez. Marias Antònia Pajuelo és quarta de la llista i Cristóbal Treviño ocupa la setena posició.

A continuació reproduïm els textos de presentació d’aquests dos candidats que ha fet arribar la mateixa ERC d’Olèrdola:

Maria Antònia Pajuelo Moreno

Tinc 59 anys i en fa més de 20 que sóc veïna de Moja. Les meves aficions són el cinema i la lectura.

He cursat estudis d’empresarials i sóc tècnica en turisme. He treballat en empreses privades de diferents sectors a departaments d’administració. He estat vinculada als Caps Grossos, als Timbalers i al Base Olèrdola.

Vaig ser escollida regidora per primera vegada a les eleccions municipals del 24 de maig de 2015 i sempre he treballat per millorar la vida dels veïns i veïnes del municipi.

La igualtat d’oportunitats és cabdal perquè una societat avanci. No podem deixar ningú enrere”

Cristóbal Treviño Martínez

”Tinc 65 anys i en fa 32 que visc a Moja. Les meves aficions són els escacs i els aquaris.

He format part de l’AMPA de l’Escola Circell i vaig ser portaveu del Col·lectiu per la Defensa de Moja. També vaig col·laborar amb la Plataforma per la Vegueria Penedès i Salvem Penedès.

Estic jubilat després de treballar 40 anys en banca. Sóc llicenciat en Ciències Econòmiques i tinc el títol de Gestor Administratiu.

Farem que Olèrdola tingui la primera alcaldessa de la seva història. Una persona amb una capacitat de treball impressionant que entén la política com un acte vocacional de servei als veïns.

Document Actions