Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Maria Josep Lugo es jubila després de gairebé 25 anys de dedicació a serveis municipals d’Olèrdola

Ha treballat a l’escola bressol de Moja i en els consultoris mèdics d’Olèrdola. Aquest dimecres rebia una placa d’agraïment de l’Ajuntament
Maria Josep Lugo, envoltada de treballadores i treballadors de l'Ajuntament d'Olèrdola
Maria Josep Lugo, envoltada de treballadores i treballadors de l'Ajuntament d'Olèrdola

dijous 21 octubre 2021

 

Aquest dimecres al migdia la regidora de cultura i de serveis socials de l’Ajuntament d’Olèrdola, Anna Boada, i l’alcalde, Lucas Ramírez, li lliuraven a Maria Josep Lugo una placa d’agraïment pels seus anys de dedicació al municipi.

Maria Josep Lugo s’ha jubilat recentment després d’acumular gairebé 25 anys en diverses etapes de treball a l’Ajuntament d’Olèrdola, primer en l’àmbit educatiu i després en el sanitari.

A partir del curs 1985-86, Maria Josep Lugo va treballar en un servei d’atenció a infants de 2 i 3 anys que va promoure l’Associació que agrupava les famílies de l’escola del poble. Situat a l’edifici de Correus de Moja, aquella experiència va ser l’origen de l’escola bressol Gotims de Moja. A partir de 1986, i durant més de dos cursos, Maria Josep Lugo va treballar per l’Ajuntament d’Olèrdola assignada a aquest servei. Després d’un parèntesi de gairebé 10 anys sense estar vinculada laboralment a l’Ajuntament, l’any 2.000 Maria Josep Lugo torna a ser contractada de nou per l’administració municipal per a treballar a l’escola bressol Gotims. L’any 2006 va començar a treballar en tasques d’atenció al públic i de gestió administrativa en els consultoris mèdics d’Olèrdola. En una primera etapa, ella era l’encarregada d’assumir aquestes funcions als tres consultoris del municipi. En ampliar-se l’atenció horària presencial a Olèrdola de medicina i infermeria,  Maria Josep Lugo va passar a tenir fixat el seu lloc de treball, fins a jubilar-se, al consultori mèdic de Moja.

Document Actions