Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Maria Montané explicarà en el pregó de la FM com ha viscut ser de Sant Miquel i animarà als veïns a participar en la vida del poble

El pregó d’inici de la Festa Major de Sant Miquel s’ha programat aquest divendres, a les 21:00h, al local Rossend Montané

dimecres 05 octubre 2022

Maria Montané serà l’encarregada d’obrir amb el seu pregó  la Festa Major de Sant Miquel d’Olèrdola, aquest divendres a les 9 de la nit, al Local Rossend Montané. Vol oferir un pregó   “fresc, lleuger i entenedor” que animi als veïns a participar en la vida del poble i del municipi. Així ho ha avançat la mateixa Maria Montané en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola. El propòsit és explicar com ha viscut ser de Sant Miquel i ser d’Olèrdola i animar a implicar-se en els actes que es convoquin.(àudio)

Maria Montané Verge té 35 anys d’edat, és fisioterapeuta i va presidir la Societat La Lleialtat de Sant Miquel d’Olèrdola durant quatre anys, del 2010 al 2014. Quan va rebre l’oferiment de ser la pregonera li va fer il·lusió, però també va pensar que encara era jove per protagonitzar l’acte d’inici de la Festa. Té paraules elogioses per la feina de l’actual Junta de la Societat i fa notar que els canvis en les festes són lògics perquè les persones que estan al capdavant de l’entitat són diferents.(àudio)

Anuncia que en el pregó hi haurà sorpreses i avançava que no serà llarg perquè vol fer un pregó “entenedor i que arribi”.(àudio)

Després del pregó, a les 10 de la nit, es llençarà el piromusical des de l’avinguda Catalunya, a càrrec de  Pirotècnia Igual. El programa del primer dia de Festa Major a Sant Miquel es completarà amb l’obra de teatre “Saló primavera”, de Lluïsa Cunillé i Paco Zarzoso, a càrrec del grup de Teatre l’Arrel de Sant Miquel d'Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Maria Montané, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions