Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Maridatge d’embotits i de patés amb vins i caves dins la Festa Major de Sant Macari

L’activitat s’ha programat aquest divendres , a les 21:00h, amb les 45 places disponibles exhaurides

dimarts 10 gener 2017

Des de la Festa del Most de Moja de l’any 2011, Queviures Mitjans i Cal Feru organitzen al poble maridatges d’embotits i  de patés artesans amb vins i caves. La bona resposta obtinguda des de llavors ha fet que la proposta es consolidi i s’hagi fet un lloc destacat en un altre dels moments rellevants del calendari festiu de Moja: la Festa Major d’Hivern dedicada a Sant Macari. En els primers maridatges la inscripció es limitava a 25 persones. Però la creixent demanda, provocada en bona part pels elogiosos comentaris que ha rebut l’activitat, ha comportat que  el maridatge d’aquesta Festa Major de Sant Macari l’acabaran gaudint 45 persones. L’activitat obre el programa de la Festa Major d’Hivern i  s’ha programat aquest divendres, a les 9 de la nit, al Local Nou.

Montse Mitjans, de Queviures Mitjans; i Xavi Roig, de la botiga especialitzada en vins i caves Cal Feru de Sant Sadurní, tornaran a conduir aquesta sessió. El plantejament és el mateix. S’escullen productes d’elaboració pròpia de Cal Mitjans que puguin “maridar” amb vins i caves seleccionats per Xavi Roig. Montse Mitjans explicava que l’activitat es va mantenint al poble gràcies a la bona resposta que reben.(àudio)

Les places disponibles per a fer amb qualitat el maridatge es van exhaurir en només dos dies, després de que s’anunciés en el butlletí municipal el programa d’actes de la Festa Major de Sant Macari.(àudio)

La voluntat de “sentir i viure” activitats és un dels factors que explicaria l’èxit de les sessions de maridatge a Moja, segons interpreta Mitjans.(àudio)

Entre els assistents hi ha alguns casos de continuada fidelitat . I és que cada maridatge és estimulant i diferent, a més de permetre aprofundir en el coneixement de productes de qualitat fets a casa nostra.

Escolta l'entrevista a Montse Mitjans, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions