Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mariona Balcells Parellada, primera olerdolenca de l’any 2015

Va néixer el dia 7 i és la primera filla d’una parella que viu a Moja des de fa només 1 mes
Mariona Balcells Parellada
Mariona Balcells Parellada

divendres 16 gener 2015

El primer naixement registrat a Olèrdola aquest 2015 és el de Mariona Balcells Parellada, la primera filla d’una parella que resideix a Moja des de fa només 1 mes. La Mariona va néixer a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, el passat 7 de gener, a les 17:15h. Va pesar 3 quilos i 120 grans, medint 49 centímetres.

Mariona és filla de David Balcells i Anna Parellada. Tots dos són enginyers de professió i tenen 31 anys d’edat. El pare explicava que, en esperar-se el naixement pels voltants de Reis, no els hi ha vingut de nou confirmar que la seva filla ha estat la primera olerdolenca d’aquest 2015.(àudio)

Les darreres setmanes han estat intenses i plenes de novetats per a la família Balcells-Parellada. Després de viure 5 anys a Vilafranca, la parella va decidir anar a viure a una casa al carrer Santa Llúcia de Moja. Les reformes es van allargar més del que preveien i no van acabar d’instal·lar-se a la seva nova llar fins fa tot just un mes, durant el pont de la Puríssima, amb l’embaràs ja molt avançat.(àudio)

David Balcells i Anna Parellada es van conèixer estudiant la carrera. Ella és de Sant Sadurní i ell de Terrassa. Vivint a Vilafranca van conèixer Moja i els hi va semblar un lloc adient per a fixar la seva residència, pels serveis que té el poble i per la seva tranquil·litat.(àudio)

La primera visita a la pediatra ha certificat, aquest mateix divendres, el bon estat de salut de la Mariona.

Escolta l’entrevista a David Balcells, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

 

 

 

 

 

 

Document Actions