Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Màrius Serra porta a Olèrdola la celebració de la vida que conté el llibre “Quiet”

El recital tenia lloc al Conjunt Monumental i era un de les cites destacades del darrer dia del festival EVA
Màrius Serra, en el recital que oferia diumenge a Olèrdola
Màrius Serra, en el recital que oferia diumenge a Olèrdola

dilluns 20 juny 2016

El llibre “Quiet” conté molt de dolor, però també molta joia i sentit de l’humor. Així ho van poder comprovar la seixantena de persones que aquest diumenge assistien al Conjunt Monumental d’Olèrdola al recital que oferia amb fragments d’aquesta obra el seu autor, Màrius Serra. Quiet és un llibre autobiogràfic on Serra exposa les experiències que va viure compartint la vida amb el seu  fill Llullu, que va néixer amb paràlisi cerebral. El llibre es va editar el 2008 i en Llullu va morir el juliol de 2009.En un cas poc habitual en l’efímer món editorial, ”Quiet” no ha parat de tenir difusió i de ser objecte de presentacions. El mateix Serra valorava que amb les històries que explica “se’n pot extreure què significa viure amb algú amb tantes necessitats”. Un altre dels trets que explicaria l’èxit és que conté un to “de celebració de la vida”.(àudio)Serra2.JPG

El recital de Màrius Serra a Olèrdola era una de les cites de la darrera jornada del Festival Eva, que des del 10 de juny ha programat una quarantena d’activitats en 12 municipis del Penedès. Màrius Serra qualificava d’esplèndid el Festival i subratllava que suposava una celebració del poder de la paraula i de la seva transmissió col·lectiva.(àudio)

Per Serra, el Festival EVA també posa de relleu que no tota l’activitat cultural ha d’estar centrada en un únic punt i també es pot fer fora de Barcelona.(àudio)

Abans de l’acte de diumenge al Conjunt Monumental, Olèrdola  també era escenari d’una altra proposta del Festival Eva. Es tractava de l’espectacle familiar “El perquè de les coses” que va oferir Engruna teatra dissabte a la tarda al la sala de la Societat-Principal Unió.

Escolta l'entrevista a Màrius Serra, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions