Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Marta Mestre deixa el grup de Junts per Olèrdola “per diferències de gestió del projecte” i passarà a ser regidora no adscrita

Mestre es fixa el propòsit de “sumar i treballar” des de l’oposició a favor del municipi

dilluns 28 setembre 2020

 

Marta Mestre ha comunicat la seva decisió de deixar de ser regidora de Junts per Olèrdola i passar a ser regidora no adscrita. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Mestre ha explicat que ha pres aquesta decisió per “diferències de gestió” del projecte de Junts per Olèrdola. Mestre ha assenyalat que a Junts per Olèrdola existeixen “diferents punts de vista” i ha valorat que “quan no estàs prou a gust, o no es treballa prou bé o hi ha diferents opinions, al final has de prendre una decisió”.(àudio)

En les eleccions municipals del maig de l’any passat van ser escollides formant part de la llista de Junts per Olèrdola Mari Carme Villanueva, com a cap de llista,  i Marta Mestre, segona de la candidatura. Es dona l’inusual cas que ara les dues estaran en grups municipals diferents, però militant en el mateix partit, el PDeCAT.(àudio)

Mestre és conscient del limitat marge d’acció que tenen els partits de l’oposició quan hi ha una situació de majoria absoluta. Amb tot, té el propòsit de “sumar i treballar” a favor del municipi. (àudio)

Tot i indicar que la decisió de deixar el grup municipal de Junts per Olèrdola és “personal”, assegura que “no està sola” i que compta amb “un equip al darrera”.

En el proper ple municipal, que es preveu realitzar el 20 d’octubre, es donarà coneixement a la renúncia de Marta Mestre com a regidora de Junts per Olèrdola i la seva decisió de formar part del plenari de l’Ajuntament com a regidora no adscrita.

Escolta l’entrevista a Marta Mestre, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

Document Actions