Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mas Albornà distribuirà des del polígon de Sant Pere Molanta excedents alimentaris de la UE a famílies de l’Alt Penedès

Mas Albornà col·labora amb el Consell Comarcal perquè aquests aliments arribin a les famílies amb problemes econòmics de la comarca

divendres 31 juliol 2020

 

En base a la informació que els hauran traslladat prèviament els Serveis Socials del Consell Comarcal, els treballadors de la Fundació Privada Mas Albornà prepararan a la seva nau del polígon de Sant Pere Molanta els lots que corresponen a cadascun dels ajuntaments i les entitats (Càritas Diocesana i l’Associació Som Solidaris) que gestionen de manera compartida amb el Consell Comarcal de l’Alt Penedès els centres de distribució d’aliments de la comarca.

Actualment hi ha centres de distribució a la Granada, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Pontons, Torrelles de Foix i Castellví de la Marca.

Fins ara, aquests aliments s’emmagatzemaven en una nau de l’empresa Darwin XXI, de Sant Pere de Riudebitlles, gràcies a la col·laboració desinteressada del seu propietari, Enric Pérez.

Durant l’any 2019, els aliments del Banc d’Excedents Alimentaris de la Unió Europea a l’Alt Penedès van arribar a més de 600 persones de la comarca de l’Alt Penedès.

Document Actions