Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Matí de dissabte carregat d’activitats dins les Festes del Most de Moja

Hi haurà actuació de balls populars, trepitjada de raïm, visites guiades, tallers infantils i passejades en carro

dimarts 15 octubre 2013

Les Festes del Most de Moja d’aquest 2013 inclouen activitats durant dos caps de setmana, distribuint les propostes en cinc dies diferents. Si haguéssim de triar una d’aquestes jornades, per la seva activitat, sens dubte que ens quedaríem amb la d’aquest dissabte 19 d’octubre. El matí està ple d’actes, seguint el patró que ja es va aplicar en les Festes del Most de Moja de l’any passat. Així, a partir de les 9 del matí hi haurà esmorzar popular, al Celler Cooperatiu, al preu de 5 euros. Després, a les 10, s’ha programat actuació dels balls populars de Moja, i trepitjada de raïm a l’antiga, tal i com explica un dels integrants de la Comissió de Festes de Moja, Xavier Puig.(àudio)

Lucas Ramírez, membre de la Comissió, ens recorda que també hi hauran visites guiades al Celler Cooperatiu, de la mà de Pere Solé. També s’han programat tallers infantils i passejades en carro.(àudio)

El dissabte , a les 7 de la tarda, hi haurà un tast de vins, al Local Nou. Aquest any la voluntat és la de mostrar les diferents característiques de vins provinents de diferents denominacions d’origen del país. (àudio)

El primer cap de setmana de la Festa del Most finalitzarà diumenge 20, també al Local Nou, amb un maridatge a càrrec de vins de la botiga de Cal Feru i productes de Queviures Mitjans. En aquest cas les places són limitades i el preu és de 15 euros. Les inscripcions al tast de vins, al preu de 5 euros, i al maridatge es poden fer aquest dijous, en horari de 8 a 9 del vespre al Local Nou.

 

Document Actions