Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Matinal d’activitats aquest dissabte gràcies als Balls Populars infantils de Moja

De les 11 a les 14:00h, al Local Nou, hi haurà tallers, concurs de dibuix i el sorteig d’una panera

dimarts 16 gener 2018

Dins dels actes de les Festes de Sant Macari de Moja, aquest dissabte els Balls populars infantils del poble organitzen al Local Nou diferents activitats lúdiques, des de les 11 del matí a les 14:00h.

És previst que es realitzin tallers infantils relacionats amb els balls populars, així com un concurs de dibuix. Durant la matinal es procedirà a fer el sorteig d’una magnífica panera, que restarà exposada al mateix Local Nou. Qui ho desitgi, sense importar l’edat, també podrà sentir què s’experimenta portant un gegant o un cap gros

Amb un donatiu de 3€ es podrà participar en  tots els tallers, al concurs de dibuix  i obtenir butlletes per a participar en el sorteig de la panera.

Els Balls populars infantils de Moja és una entitat que agrupa al ball de cintes, capgrossos, panderetes i gegantons. Activitats com les promogudes dissabte busquen obtenir recursos per a contribuir a finançar l’activitat que aquests balls realitzen durant l’any, a benefici de la cultura popular i del dinamisme associatiu del poble de Moja.

Document Actions