Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Matinal solidària aquest diumenge a Moja a benefici de La Marató

L’AMPA i el Grup de Carnaval organitzen caminada, xocolatada i tallers

dimecres 23 novembre 2022

 

Dins de les activitats que es realitzen aquests dies al municipi sota el paraigües “d’Olèrdola per La Marató”, aquest diumenge es viurà una matinal solidària a Moja organitzada conjuntament per l’AMPA de l’escola Circell i pel Grup de Carnaval de Moja.

Amb inici a les 9:30 i fins les 11:30h es podrà fer una caminada popular, amb sortida des del Local Nou de Moja. Ja a les 12, gràcies a “Les Manetes de Moja”, es podrà participar en un taller de gravat en paper “Vés on et porti el cor”. I des de les 10 a les 12, s’oferirà xocolatada cuinada i servida per un grup de veïnes de Moja.

Per participar en cada activitat s’ha fixat una aportació a benefici de La Marató. Per la caminada, el donatiu és de 3€. Pel taller, també 3 €. Mentre que per la xocolatada, el donatiu fixat és d’1€.Estíbaliz Leal, presidenta de l’AMPA i membre del Grup de Carnaval, explicava que una de les novetats aquest any és el lloc d’inici de la caminada, que serà al Local Nou. El propòsit és que la caminada es faci quan es desitgi,entre les 9:30 i les 11:30h. (àudio)

Per poder orientar-se i decidir el ritme, els participants de la caminada tindran a la seva disposició un codi QR amb el recorregut.(àudio)

Entitats com l’AMPA i el Grup de Carnaval es mostren molt implicades amb La Marató i renoven cada any aquest vincle amb les activitats solidàries que es fan al municipi.(àudio)

Escolta l’entrevista a Estíbaliz Leal, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions