Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Matrícula oberta a l’aula de nadons de l’escola bressol municipal Gotims de Moja, del 28 de novembre al 2 de desembre

Jornada de portes obertes aquest divendres, 25 de novembre, a les 17:00h

dilluns 21 novembre 2022

 

Durant la setmana que ve, des de dilluns 28 de novembre al divendres 2 de desembre, restarà obert un període extraordinari de preinscripció per l’aula de nadons de l’ Escola Bressol Gotims de Moja. En cas que hi hagi un mínim de 5 usuaris inscrits l’aula s’obrirà a partir del 9 de gener de 2023.

En una carta enviada a les famílies del municipi que tenen infants nascuts aquest any, el regidor d’escoles bressol, Pere Sadurní, recorda que aquesta aula disposa de places pels nadons nascuts a partir del mes de gener de 2022. Per realitzar la preinscripció es requereix que l’infant tingui, com a mínim, 16 setmanes en el moment d’iniciar-se el servei el proper mes de gener de 2023.

Per facilitar al màxim el coneixement del servei, aquest divendres 25 de novembre, a les 17:00h s’anima a visitar l’ escola bressol Gotims durant la JORNADA DE PORTES OBERTES que s’organitza

En l’horari previst per la jornada de portes obertes,  la directora explicarà el projecte educatiu i es podran visitar les instal·lacions.

Les famílies interessades en què, a partir del mes de gener de 2023, els seus infants accedeixin a una plaça per aquesta aula, han de presentar la sol·licitud de preinscripció durant els dies  28 de novembre  al 2 de desembre de 2022 a l’ escola bressol Gotims, de dilluns a divendres en horari de 9 a 12h.

La documentació necessària per tal de formular la preinscripció  es facilita   a  l’ escola  bressol. Per aquelles famílies que puguin tenir dificultats en fer la preinscripció podran enviar un correu, especificant les seves dades, a l’ adreça electrònica de l’escola bressol: a8046189@xtec.cat  o trucant al seu telèfon 93 817 27 92, per a què es posin en contacte de seguida i els assisteixin en la presentació de la sol·licitud de preinscripció o puguin resoldre els seus dubtes al respecte.

L’admissió de les preinscripcions es regirà pels mateixos criteris de preferència establerts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, pel cas de la preinscripció ordinària a les escoles bressol i que es pot consultar en la pàgina web de l’ajuntament

Document Actions