Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mentre no pugui reprendre la seva activitat no es cobraran els rebuts de les llars d’infants d’Olèrdola

L’Ajuntament està a l’espera de les indicacions del Departament d’Educació per a la preinscripció escolar del proper curs

divendres 17 abril 2020

 

Mentre no pugui reprendre la seva activitat normal, no es cobraran els rebuts de les escoles bressol municipals. Així ho ha confirmat en una entrevista a l’emissora municipal de ràdio, Canal 20-Ràdio Olèrdola, el mateix alcalde, Lucas Ramírez. L’alcalde considerava que era coherent no cobrar per un servei que no s’està prestant.(àudio)

Els centres educatius, incloent les llars municipals, estan tancats des del divendres 13 de març. Una de les incerteses presents aquests dies en l’àmbit de l’organització dels centres són els detalls de la preinscripció pel proper curs. L’alcalde indica que la preinscripció està paralitzada i apuntava que s’esperen les indicacions del Departament d'Educació de la Generalitat, amb l’ànim de que durant els mesos d’estiu es pugui completar aquest període d’inscripcions.(àudio)

En propers serveis informatius, a través de la directora de les escoles bressol, Mònica Rebollo, es detallarà quina relació mantenen les llars municipals d’infants amb les famílies en aquestes setmanes de confinament.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties.

Document Actions