Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més d’un centenar de persones participen a Moja en l’acte de presentació de Correm Per La Terra

L’activitat va incloure l’acte de lliurament de premis de la 1a edició de la Lliga de Curses de Muntanya

dimarts 17 desembre 2013

Créixer en nombre de socis i consolidar la Lliga de Curses de Muntanya del Gran Penedès. Aquests són dos dels principals objectius que per l’any 2014 s’ha fixat l’associació esportiva Correm Per La Terra, segons s’exposava dissabte al vespre durant l’acte de presentació de l’entitat. L’activitat tenia lloc al Local Nou de Moja i va incloure un sopar popular, el lliurament de premis de la 1a edició de la Lliga de Curses de Muntanya i Orientació del Gran Penedès 2013, per acabar amb l’actuació del grup de música tradicional catalana Filibusters.

Marc Castejon, de Correm per La Terra, recordava que l’entitat començava a caminar fa quatre anys a Moja, amb l’objectiu d’integrar esport, natura i cultura.(àudio)

Correm per la Terra pretén integrar els conceptes de natura, cultura i esport dins el territori de la Vegueria Penedès amb l’objectiu últim de contribuir “a aconseguir la independència política i econòmica del poble català”. L’entitat ha organitzat proves com la Camikursa, Kursallot, Campi Qui Pugui, Torronada i la 1 Lliga Gran Penedès. La lliga s’impulsava des del convenciment que associar-se permet als organitzadors de curses fer les coses més fàcils.(àudio)

L’associació ha tret una nova samarreta tècnica de qualitat que només podran adquirir els nous socis de l’entitat. Està feta en base al dibuix realitzat pel pintor vilafranquí Lluís Masachs, dissenyada i produïda per l’empresa Referendum.

Amb l’ànim de consolidar la Lliga Gran Penedès, anuncien que separaran les curses de muntanya de les d’orientació i ampliaran el calendari amb curses de les comarques de l’Anoia, Garraf i Baix Penedès. Pel 2014 també volen programar entrenaments en grup i sortides per diferents muntanyes dels Països Catalans i dissenyar rutes pel Penedès amb interès natural o cultural per fer-les corrent o caminant.

El 2014 també serà un any on es reforçarà el compromís social i nacional de l’entitat, participant en activitats com s’ha fet fins ara que defensen els drets socials i la independència.(àudio)

Correm Per La Terra subratlla l’èxit de participació de la 1a edició de la Lliga Gran Penedès, amb 7 curses de muntanya (Ordal, Moja, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Sadurni d’Anoia, Vilafranca del Penedès, Olesa de Bonesvalls i Sant Marti Sarroca) i 2 d’orientació (Sant Pere Molanta i Vilafranca).

Aquesta primera edició de la Lliga ha estat guanyada, en la classificació general masculina, per Manuel Torres (Esportiu Penedès); segon ha estat Josep Lluis Rubio (Club. Exc. Begues) i tercer Raul Matas (Runner’s Puigdàlber). La classificació general femenina l’ha encapçalat Núria Quiroga (Esportiu Penedès); segona ha estat Dolors Ivern (Bonesvalls Trail) i tercera Regina Carné (Correm Per La Terra).

L’equip més regular ha estat el Bonesvalls Trail, seguit de l’Esportiu Penedès i de Correm Per La Terra

Escolta l'entrevista a Marc Castejon, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola,clicant aquí

Document Actions