Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més d’un centenar de persones s’han implicat en la jornada de treball comunitari “Fem pati”, aquest diumenge a l’escola Circell de Moja

Els alumnes de sisè van plantar un arbre com a símbol d’agraïment a l’escola
Alumnes de 6è i les seves famílies
Alumnes de 6è i les seves famílies

dimarts 21 maig 2019

 

Per segon any consecutiu, la Festa de les Famílies de l’escola Circell de Moja estava marcada pel treball comunitari amb el projecte “Fem pati”. A partir de les 11 d’aquest diumenge, més d’un centenar de persones, entre infants, els seus familiars i mestres, van realitzar diferents tasques de millora del pati, com envernissar tauletes i cadires o la construcció d’una cuineta pel pati dels petits. Els alumnes de sisè, a poques setmanes d’acomiadar-se  del centre, van plantar un arbre com a símbol d’agraïment a l’escola. També es plantaven  flors i es va poder jugar a jocs gegants cedits per la Diputació de Barcelona.

La jornada s’arrodonia amb una paella, que es va acabar de manera precipitada per l’aparició de la pluja. Des de l’AMPA s’ha qualificat la jornada com a fantàstica i s’ha destacat que la Festa ha facilitat que les famílies de l’escola poguessin reunir-se i compartir una tasca de millora comunitària.

Galeria d'Imatges

FestaFamílies2OK.jpg
FestaFamílies2OK.jpg
FestaFamílies3OK.jpg
FestaFamílies4OK.jpg

Document Actions