Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 120 infants participen en els tallers de “jumping clay” convocats per l’Ajuntament d’Olèrdola

A Sant Pere Molanta l’èxit de la convocatòria ha provocat que es fessin dos tallers
El taller a Sant Pere Molanta, aquest migdia
El taller a Sant Pere Molanta, aquest migdia

dilluns 30 desembre 2013

Els tallers de “jumping clay” que ha organitzat l’Ajuntament d’Olèrdola han superat les expectatives inicials d’inscripcions. Sumant les tres cites convocades, entre aquest dilluns i dimarts, són més de 120 els infants que han estat apuntats per a participar en aquests tallers gratuïts de manualitats.

Els tallers els condueixen monitores de Darte Jumping clay. El primer s’ha fet aquest matí al Centre Cívic La Xarxa de Moja i després al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta. Aquest dimarts, a partir de dos quarts de 12, s’ha programat el tercer i darrer taller, al local Rossend Montané de Sant Miquel. jumping2.JPG

Elisabet Sánchez, monitora responsable del taller, ens destaca aquest èxit de convocatòria i recordava que el jumping clay és un material que combina les propietats de l’argila i de la plastilina. (àudio)

Els participants al taller poden fer un marc de fotos nadalenc. En el cas de Sant Pere Molanta, també s’ha proposat fer un portatovallons. (àudio)

Aquests tallers nadalencs han estat convocats a iniciativa de les regidories de joventut i cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, amb l’ànim d’oferir als infants una activitat durant aquestes vacances. Arantxa Torres, regidora de cultura i joventut, es mostrava satisfeta per la gran resposta obtinguda.(àudio)

Oferir propostes en aquestes dies d’aturada de l’activitat a les escoles i que els tallers siguin gratuïts, són dos dels factors que explicarien l’èxit assolit, segons apuntava Arantxa Torres. La intenció de l’Ajuntament és poder oferint aquestes propostes de tallers durant les vacances escolars nadalenques d’altres anys.(àudio)

Entre els inscrits hi predominaven infants d’educació infantil i de cicle inicial de primària, però també hi havien participants de més edat i adults.

Escolta les entrevistes a Elisabet Sánchez i a Arantxa Torres, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

Document Actions