Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 16.000 quilòmetres a peu, de Bangkok a Barcelona

El documental que resumeix la gesta es projecta a Moja aquest divendres amb l’assistència dels protagonistes, en Lluís i la Jenn

dimecres 08 maig 2024

Entre el gener de 2016 i el juny de 2019, la Jenn i en Lluís van caminar des de Bangkok (Tailàndia) fins a Barcelona. Durant 955 dies de ruta van fer 16.048 quilòmetres a peu i creuar 21 països, explorant el món, cercant la bondat de la gent.

Aquest divendres 10 de maig a les 7 de la tarda el Local Nou de Moja acollirà la projecció del documental que ha sorgit d’aquesta aventura i posterior col·loqui amb en Lluís i la Jenn.

En una entrevista a Canal 20, la Jenn explica com els va sorgir la idea de fer aquest viatge, que va ser precisament per part d’ella. (aùdio)

En Lluís, comenta com, un cop rebuda la proposta de la Jenn i visualitzar en el mapa que era possible anar a peu de Bangkok a Barcelona, van provar com era viure amb la motxilla fent el GR92. (àudio)

Un cop decidits, va arribar el moment de la preparació, 10 mesos en què com apunten la Jenn i en Lluís, van haver d’estudiar moltes variants i factors a tenir en compte. (àudio)

I un cop comença l’aventura, carregats amb unes motxilles que pesaven entre 18 i 25 quilos, van viure aventures de tots tipus. En Lluís afegeix que les seves dues grans aliades durant el viatge van ser els somriures i la perseverança. (àudio)

Durant tres anys i mig, van recórrer 16.048 quilòmetres, tot i que la mitjana de quilòmetres diaris que realitzaven no va ser la mateixa als països asiàtics que en els europeus, ja que com explica en Lluís, es van veure limitats pels visats. (àudio)

Aquest divendres tothom qui ho desitgi es podrà acostar a les 7 de la tarda al Local Nou de Moja per a conèixer una mica més sobre l’aventura del Lluís i la Jenn. 

Escolta l’entrevista a en Lluís i la Jenna, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions