Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 200 participants en la 8a edició del bingo dels Diables de Moja

Es van repartir més d’un centenar de premis aportats per 92 col.laboradors

dilluns 11 desembre 2017

El passat dissabte 2 de desembre, la colla dels Diables de Moja acomiadava el seu calendari d’actes d’aquest 2017 amb el seu tradicional bingo. Una 8a edició que no va decebre els assistents, i encara menys els afortunats que van ser premiats amb vistosos regals.BingoD2.jpg

Un total de 92 col·laboradors conformaven el cartell d’enguany, amb regals tant variats com: massatges, roba, sopars, esmorzars, descomptes en reparacions de l’automòbil, lots de productes de farmàcia, arracades, lots de cava i fins i tot un pernil.

Lucas Márquez, membre organitzador del bingo i integrant  de la junta dels Diables de Moja,oferia un balanç satisfactori de l’activitat per la participació assolida i la implicació dels col·laboradors.(àudio)

El Bingo permet a la colla obtenir recursos per continuar amb la seva activitat i amb el nivell de sortides fora de la comarca.(àudio)

La tarda va començar amb els preparatius habituals, i ràpidament es va anar omplint el Local per tenir opcions als primers premis. La colla dels Diables de Moja assegura que fins a unes 200 persones van participar en el bingo d’enguany. Un dels moments més curiosos de la nit, es produí quan es van cantar 3 línies alhora; tot i això,  la colla comptava amb bingos i línies reserva que contemplaven aquesta possibilitat.

Un altre dels moments més esperats de la nit es produiria en el sorteig de la “Superlínia” i el “Superbingo”, on els nervis i l’emoció a la sala s’hi podia palpar . Finalment,el Raimon Mestre va ser agraciat amb la “Superlínia” i el Miquel Garcia, amb el “Superbingo 2017”, que estava composat per una espatlla de pernil a banda de comptar amb grans regals.(àudio)BingoD3.jpgBingoD4.jpg

Els Diables de Moja volen agrair als col·laboradors, un cop més, tot l’esforç i complicitat demostrada en aquest bingo. Fins a 200 persones van gaudir d’una tarda molt divertida, gràcies a les seves aportacions.

Escolta l'entrevista realitzada per Josep Sesma a Lucas Márquez, emesa per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions