Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 200 persones converteixen en un èxit de participació la Revetlla de Sant Joan a Moja

Una monumental foguera encesa en el pàrquing de l’escola Circell va ser un dels elements destacats de la nit

dilluns 26 juny 2017

L’Ateneu Mogenc “Fem Poble” té nombrosos motius per estar contents de com va anar la celebració de  la Revetlla de Sant Joan, la primera que organitzaven al poble després de constituir-se com a entitat fa uns mesos. Fins a 201 persones inscrites  es van donar cita per a sopar al passeig de la Plana, convertint l’acte en un rotund èxit de participació. La foguera que van organitzar, en un espai habilitat al pàrquing de sorra de davant de l’escola Circell, va comptar amb aportacions de mobles vells i fustes de nombrosos veïns. La pila va créixer fins a convertir la foguera en monumental.  L’acte va comptar amb veïns de totes les edats i dels diferents barris del poble, assolint amb escreix  el propòsit que perseguia l’entitat promotora, que no era altra que el de facilitar un espai de relació veïnal per a passar en harmonia una nit tan màgica. Elsa Vila, presidenta de l’Ateneu Mogenc, no ocultava la seva satisfacció a l’hora d’oferir una valoració del tot positiva pel funcionament de l’acte.(àudio)RevetllaMoja2.jpg

Sens dubte, un dels comentaris més generalitzats de la nit va ser la impressionant foguera que es va acabar muntant.(àudio)

Amb actes com els de divendres es posa en evidència que, per a passar-ho bé, no són necessaris grans artilugis. Tal i com indicava Elsa Vila, només fan falta les ganes.(àudio)

La voluntat de l’Ateneu Mogenc era la d’organitzar una Revetlla assequible per a tothom. El resultat ha refermat l’encert del model escollit i tot apunta que aquest tipus de celebració de Sant Joan a Moja s’anirà mantenint en els propers anys.

Escolta l'entrevista a Elsa Vila, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions