Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 200 persones han participat aquest dissabte en la “Festa de les Famílies” de l’escola Rossend Montané

Es van oferir exhibicions de les activitats extraescolars que s’han portat a terme durant aquest curs a l’escola

dimarts 04 juny 2019

 

Més de dues-centes persones van participar al llarg del dissabte dia 1 de juny a la “Festa de les Famílies” que, per primera vegada, s’ha organitzat des de l’AMPA de l’Escola Rossend Montané.

La jornada arrencava amb teatre a la Sala de la Societat, i a partir d’aquí es va poder gaudir de tot el ventall d’exhibicions de les activitats extraescolars que s’han portat a terme durant aquest curs a l’escola: judo, speaking english, multiesports, patinatge, psicomotricitat, teatre, robòtica, informàtica i dansa, "amb un fi de festa espectacular" amb l’entrega de medalles per a tots els alumnes participants.

Al migdia, prop de 170 persones van poder gaudir d’una botifarrada popular a la pista amb servei de bar gestionat pel Grup de Joves de Sant Pere Molanta, tots ex-alumnes de l’escola, que va agradar molt a les famílies pel caliu i la companyia que s’hi va crear.

L’AMPA valora molt positivament aquesta primera edició, segons els comentaris que els han arribat, i dona per bona “tota la feinada que ha suposat portar-ho a terme”.

Desde l’AMPA es vol agrair la col·laboració de l’Ajuntament, l’escola, la Societat Principal-Unió, el restaurant La Posada i el Grup de Joves de Sant Pere Molanta, “però molt especialment a totes les famílies que van participar en la festa i que ens van fer confiança”.

Document Actions