Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 400 persones gaudeixen de l’Experiència Gran Reserva al Conjunt monumental d’Olèrdola

Per Pimecava aquesta 1a edició és “un molt bon punt de partida” per fer créixer la mostra

dilluns 23 octubre 2017

Més de 400 persones  no es van  deixar escapar l’oportunitat que li servia  la 1a edició d’Experiència Gran Reserva, dissabte al Conjunt monumental d’Olèrdola, i van poder tastar els millors caves Gran Reserva fets per 19 petits i mitjans elaboradors.  La mostra, promoguda per PIMECAVA amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olèrdola, naixia amb la voluntat de ser una cita anual per potenciar el consum i reforçar la percepció de qualitat d’aquest vins escumosos amb criances en ampolla superiors als 30 mesos.

Els 19 cellers participants que han ofert un total de més de 50 referències han estat: Torreblanca, Rovellats, Parés Baltà, Pagès Entrena, Oliver Viticultors, Nadal, Maria Rigol Ordi, Joan Sardà, Jané Ventura, Mastinell, Cellers Carol Vallès, Oriol Rossell, Cava Guilera, Canals i Munné, Can Feixes, Reixach Baqués, Suriol, Varias i Bolet.GranReserva2OK.jpg

Josep Anton Sòria, de Masia Torreblanca, explicava que la mostra era una excel·lent ocasió per a promocionar els caves gran reserva.(àudio)

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, destacava la especialització de la mostra en un producte de qualitat com els Gran Reserva. Per l’alcalde, era un orgull que el castell d’Olèrdola pogués ser l’escenari triat per a acollir aquest esdeveniment.(àudio)

El president de Pimecava, Xavier Nadal, posava l’accent en què el format de la fira permetia conèixer la feina que hi ha darrera un Gran Reserva. Nadal indicava que aquesta primera edició havia estat “un molt bon punt de partida” i es mostrava convençut que el certamen creixeria en els propers anys.(àudio)

Segons Xavier Nadal, “l’èxit d’aquest esdeveniment, demostra que els consumidors aposten per productes locals i d’alt nivell”. Aquesta ha estat la primera ocasió en la que s’organitza una mostra dedicada exclusivament als caves Gran Reserva.

Els assistents a l’Experiència Gran Reserva han pogut conèixer el llegat històric acumulat al Conjunt d’Olèrdola, a través de la visita guiada de la mà de Triade Serveis Culturals.

Els vins escumosos Gran Reserva s’han pogut maridar amb productes locals de Cal Mitjans i Cal Valls. A més, els més petits també han tingut el seu espai amb diversos tallers per a introduir als infants en el món de la viticultura i l’elaboració del cava.

Document Actions