Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més participació de l’esperada en la Festa Major d’Hivern de Moja

La Comissió de Festes agraeix la resposta obtinguda, tenint en compte l'actual context de pandèmia

dimarts 18 gener 2022

La Comissió de Festes de Moja ha traslladat una valoració positiva de la celebració, aquest passat cap de setmana, de la Festa Major d’Hivern. Des de la Comissió han indicat que s’ha obtingut “més participació de l'esperada pel marc social què estem vivint”. Els veïns i veïnes que han participat dels actes els hi han expressat “múltiples opinions del tot positives” i que era un encert haver optat pels formats d’actes triats en aquesta Festa Major d’Hivern.

En la sessió de monòlegs de divendres a la nit es va poder comptar amb una cinquantena d’espectadors que “ van sortir molt satisfetes per la qualitat dels monologuistes, però sobretot per l'estona de riures (riures molt necessaris actualment) que havien aconseguit arrancar del públic tant en David Sas com l'Àngel Miralles”. Aquest era un acte on es recaptaven diners per “Olèrdola amb la Marató” i és per això que l’organització vol donar les gràcies a tots els assistents per la seva col·laboració.

Després de la cancel·lació dels tallers infantils, el següent acte de la Festa Major va ser dissabte a la nit una espectacular encesa simultània de 9 bateries pirotècniques en 9 punts diferents del poble, a càrrec dels Diables de Moja. A les 9 de la nit, i durant 3 minuts, el cel de Moja es va omplir del color efímer dels estels artificials, captivant als bocabadants veïns.

El concert de la Festa Major amb l’orquestra Millenium, el dissabte al Local Nou, va reunir a una quarantena de veïns i veïnes. La primera part va ser més melòdica i durant la segona es van interpretar versions d’èxits dels anys 60, 70 i 80. Des de la comissió fan notar que es va crear “una química amb el públic perquè de manera més dinàmica, qui ho desitgés, pogués ballar cadascú des dels seus seients”.

L’exhibició dels balls populars, diumenge al migdia, va fer que a la rambla Pau Casals es respirés “un ambient festamajorenc molt xulo”. Els balls presents van realitzar  2 peces damunt l'escenari, a excepció dels Diables i el Drac que van fer una petada conjunta i una posada en escena més extensa.  Des de l'organització es valora positivament aquest acte “perquè, tot i que malhauradament  algun ball no va poder sortir a ballar a última hora, la majoria va ser tota una sort que sí que ens poguessin acompanyar”. La Comissió també vol subratllar “la bona predisposició que van mostrar  tots/es els/les balladors/es, monitores i els grallers i timbaler” per facilitar a l’organització la tasca que s’havia planificat.

Tal i com es va anunciar divendres, l’espectacle de teatre musical “Bruna” es va haver d’ajornar i es reprogramarà pels propers dies.

Des de la Comissió de Festes de Moja volen mostrar el seu agraïment per “com han anat aquest actes transcorreguts de FM”. El públic “ha sortit dels actes content i amb un somriure i això, a la fi, és el motor que fa que a la Comissió de Festes se'ns carregui les piles”. 

El darrer dels actes de la Festa Major d’Hivern de Moja es viurà aquest diumenge, 23 de gener, a les 18.30h al Local, amb la representació de l’obra de teatre  " És Nadal a ca'ls Cupielo" a càrrec del grup La Torre.

 

Galeria d'Imatges

BalançFMHivern2.jpg
BalançFMHivern3.jpg
BalançFMHivern4.jpg
BalançFMHivern5.jpg
BalançFMHivern6.jpg

Document Actions