Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més teatre a Olèrdola aquest cap de setmana amb la representació a Sant Miquel de l’obra NINA, a càrrec del grup TAT

La funció s’ha programat diumenge a les 18:30, al Local Rossend Montané, dins de la programació de la 30a Roda de Teatre de l’Alt Penedès

dimecres 16 desembre 2020

 

Després de l’experiència de diumenge passat a Sant Pere Molanta, aquest cap de setmana torna el teatre a Olèrdola. Dins de la programació de la 30a edició de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès, aquest diumenge el grup de teatre TAT(Taller d’Assaig Teatre), interpretarà l’obra NINA. Serà a les 18.30h, al Local Rossend Montané.

 En la sinopsi facilitada per la Coordinadora GATAP, organitzadora de la Roda de Teatre, s’assenyala que “ NINA gira entorn del fet creatiu, seguint els eixos temàtics de la dramatúrgia txekhoviana: sentiments no correspostos, el pas inexorable del temps, la solitud, la rutina i la mediocritat de la vida. Txèkhov ens diu que estem davant d’una comèdia i, és ben cert que ens pot fer riure i també ens pot emocionar.  

En aquesta proposta, de la mà d’uns actors pròxims i directes, coneixerem una mica el mateix Txèkhov i la seva obra, a partir de la seva correspondència, en especial la que va mantenir amb la seva esposa, l’actriu Olga Knipper. 

Per aquest moment delicat i traumàtic que estem vivint, davant la necessitat que tenim de tirar endavant com a col·lectivitat, Txèkhov, ens proposa una última reflexió, de manera reposada i tranquil·la: hem de resistir i aprendre a viure! "

Document Actions