Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mig centenar d’inscrits viuran aquest cap de setmana l’Esquiada Jove

La sortida a la neu es fa a La Masella i l’organitzen 14 ajuntaments, incloent el d’Olèrdola
Participants en l'Esquiada de l'any passat
Participants en l'Esquiada de l'any passat

dimarts 28 gener 2014

Una cinquantena de joves de l’Alt Penedès, incloent dos veïns d’Olèrdola, participen aquest cap de setmana en l’Esquiada Jove 2014. La sortida a la neu enguany es fa a La Masella i compta amb l’organització compartida de fins a 14 serveis de joventut d’ajuntaments de la comarca.

L’augment de municipis implicats va fer pensar inicialment que la xifra d’inscrits podria aproximar-se al centenar. Les inscripcions es podien fer fins el 20 de desembre i estaven adreçades a joves menors de 18 anys, a partir de 1r d’ESO. L’anticipació en les dates d’inscripcions ha evitat imprevistos de darrera hora i treballar amb temps. A mesura que avançava aquest període, es va produir un canvi d’expectatives de participació, tal i com ha explicat la tècnica de joventut de l’Ajuntament d’Olèrdola, Miriam Mulinari.(àudio)

La tria de La Masella no és casual. El seu alberg està a peu de pistes i això permet aprofitar al màxim l’horari d’obertura de les instal·lacions. Els dos joves d’Olèrdola que gaudiran d’aquest intens cap de setmana a la neu formen part de la franja d’edat més jove del grup.(àudio)

La sortida té un preu de 114 euros, incloent l’allotjament amb pensió completa, forfait de 2 dies, assegurança i transport. El lloguer de material té un preu de 29 euros i pels que s’iniciïn en la pràctica de l’esquí disposen de 4 hores de classe per 23,80 euros.
Els ajuntaments que comparteixen l’organització de la sortida són els d’Avinyonet, Castellví de la Marca, el Pla del Penedès, Font-rubí, la Granada, les Cabanyes, Olèrdola, Olesa de Bonesvalls, Pacs, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Martí Sarroca, Subirats, Torrelavit i Vilobí. Per Miriam Mulinari, aquesta experiència de treball compartit ha resultat del tot positiva.(àudio)

L’autocar sortirà des de la parada de bus de l’Hospital Comarcal de Vilafranca, prop de les 6 de la matinada de dissabte. L’endemà diumenge s’espera que l’expedició arribi al mateix punt, a les 8 del vespre.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquíDocument Actions