Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mireia Mancera anuncia “una aturada en el camí de la política” i no optarà a ser de nou regidora d’ApO “per motius personals”

L’actual regidora de Paisatge i Verd Urbà va ser la número 2 de la candidatura en les darreres eleccions
Mireia Mancera
Mireia Mancera

dimarts 28 març 2023

 

Mireia Mancera no optarà a ser de nou regidora d’Alternativa per Olèrdola. Per motius “estrictament personals” Mancera ha decidit ocupar una posició més baixa a la llista d’APO per a les eleccions municipals del proper 28 de maig. Així ho ha anunciat la pròpia formació, que en la seva pàgina web ha publicat aquest dimarts una carta de comiat de Mancera.

Mancera va ser la número 2 de la candidatura d’ApO en les darreres eleccions municipals. S’estrenava en el consistori en aquest mandat i és  actual membre del govern municipal, tenint sota la seva responsabilitat els àmbits de promoció econòmica, protecció i tinença d'animals, paisatge urbà i residus.

L'equip de govern i la resta d'òrgans d'Alternativa per Olèrdola han manifestat que “respecten la decisió i li agraeixen la feina duta a terme al llarg d'aquests quatre anys, conscients que la seva aportació seguirà vigent durant molt de temps”i li desitgen “tots els èxits a la seva vida personal i professional”.

Amb l’anunci de Mancera són ja tres els actuals regidors d’ApO que han comunicat que no seguiren en el proper mandat. Abans ja ho havien fet Juanma Samblás i Anna Boada. L’actual alcalde, Lucas Ramírez,  encapçalarà la llista. Encara resta per publicar-se si Jordi Catasús i Pere Sadurní formaran part de la llista d’ApO en posicions que permetin la seva reelecció com a regidors.

Tot seguit, reproduïm  l'escrit del comiat de Mireia Mancera publicat en la web d’ApO:


Gràcies per aquests quatre anys que aviat conclouran. Aquest escrit és un comiat i, com s'acostuma a dir, no és pas un adéu.

Recordo els primers dies en què intentava navegar però a dures penes em mantenia a la superfície i mirava de no ofegar-me entre tantes i tantes onades d'informació. I ara, quatre anys més tard i que han passat volant, continuen les onades, amb la diferència que em sento segura i còmode dins d'aquest medi, que és l'administració.

Dins de l'àrea a la qual tenia assignada la direcció política hem posat en marxa un gran projecte que els meus antecessors van treballar molt bé i que ara és una realitat, el sistema de recollida de residus porta a porta. Hem treballat per millorar el servei de jardineria, hem impulsat el manteniment de franges perimetrals i camins per a la prevenció d'incendis.

També hem iniciat projectes nous, com la campanya de protecció de les orenetes i els seus nius i els tallers ambientals. A tot això, afegim que estem treballem per aconseguir la protecció d'espais naturals i seminaturals del nostre municipi amb la col·laboració d'agents rurals, entitats, tècnics, docents i estudiants d'universitats, amb l'interès incondicional dels veïns i veïnes que ens donen suport en l'estudi, conservació, protecció i manteniment d'aquests espais plens de vida i que aporten vida. I molts més projectes que se seguiran treballant.

Em sento immensament agraïda amb l'equip amb què he treballat, càrrecs electes i treballadors i treballadores municipals. Han estat quatre anys d'aprenentatge, esforç, treball, compartir i gaudir. M'agrada dir que és la família política, i mai millor dit.

En aquests moments he de fer una aturada en el camí de la política, amb plena confiança en els meus companys i companyes de grup que segueixen i les persones nouvingudes, a les quals seguiré donant recolzament i ajudant en tot el que pugui i sàpiga.

Són motius personals, dels quals em reservo la seva exposició, els que m'han impulsat a prendre aquesta decisió.

Gràcies de nou per donar-me la oportunitat de ser dins i conèixer l'administració del nostre municipi sent una petita gota d'aigua dins de l'oceà.

Una abraçada i seguim!

Document Actions