Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Missatge d’Any Nou de l’Alcalde: “Podem estar contents pels objectius marcats i aconseguits”

Lucas Ramírez indica que ara s’estan veient al carrer actuacions de millora preparades aquests anys
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola

dijous 27 desembre 2018

 

En el missatge d’any Nou que adreça als veïns i veïnes del municipi, l’Alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, assenyala que “podem estar contents com a municipi pels objectius marcats i aconseguits”. En l’escrit, que apareix en les pàgines del butlletí municipal “Olèrdola Informació” d’aquest mes de desembre” , Ramírez assenyala que es va consolidant “tot allò que anem comentant durant l’any i que ara ja s’està veient al carrer”. Són actuacions que busquen, tal i com recorda  l’Alcalde , “millorar el municipi i ser responsables amb els nostres veïns pels compromís que tenim”.(àudio)

En el text Lucas Ramírez trasllada la voluntat de treball del govern municipal, “el nostre compromís pel nostre municipi i els seus veïns i veïnes”. L’alcalde també ha tingut paraules de reconeixement per la implicació dels treballadors de l’Ajuntament. Per acabar, Ramírez expressa els seus millors desitjos, “una bona sortida i millor entrada d’any i sobretot desitjar-vos molta salut, molta força i il·lusió per començar el proper i esperat 2019”.

El missatge d’Any Nou s’emetrà per Canal 20-Ràdio Olèrdola els dies 31 de desembre i 1 de gener, a les 13:00, 20:00h i 00:00h. El pots escoltar ja aquí.

A continuació, transcrivim el missatge íntegre:

Benvolgudes veïnes i veïns,

 

Un any més a les nostres esquenes que sumem amb moltes ganes per començar les tan esperades festes nadalenques, per viure amb alegria els millors moments amb familiars i amics, per gaudir dels millors àpats, per trobar dies en què desconnectes del món, per fer les migdiades més llargues de l’any i si tens l’oportunitat, de fer el “ronso” al llit fins més tard de l’habitual. Qualsevol excusa és bona per trencar la rutina i fer d’aquestes festes les més especials de l’any.

Dates on s’intensifiquen els sentiments, on estem més predisposats a ser solidaris, on som més sensibles a allò que ens envolta,  on valorem més el que tenim i els afectes de les altres persones cap a nosaltres.

Èpoques en què a través dels regals o a través dels missatges de telèfon expressem que penses en aquella persona perquè sàpiga que forma part de la teva vida i que estaràs allà per el que necessiti.

Són dies en què realment ens plantegem fer una parada i busquem aquella excusa per trobar-nos a nosaltres mateixos per fer un anàlisi de l’any i veure quines errades hem comés per poder rectificar i millorar com a persones tant professionalment com personalment. La vida ens ensenya dia a dia i tenim que escoltar-la. Hem de ser conscients dels nostres actes dolents i bons i reconèixer que ens podem equivocar, perquè som persones i som humans.

Per fer una valoració de l’any transcorregut a Olèrdola, podem estar molt contents amb els objectius marcats i aconseguits, ja que a poc a poc es van consolidant tot allò que anem comentant durant l’any i que ara ja s’ està veient al carrer, actuacions per millorar el municipi i ser responsables amb els nostres veïns per el compromís que tenim.

Hi ha molts temes que s’estan acabant, que sortiran en els propers mesos i que encara tenim que presentar als veïns. I seran els nostres objectius pel proper 2019.

Amb aquestes paraules us vull transmetre la nostra voluntat de treball, el nostre compromís pel nostre municipi i els seus veïns i veïnes. I remarcar que tota aquesta feina és possible per l’ implicació i el treball conjunt entre equip de govern i treballadors del consistori, als qual vull agrair les seva feina, implicació i dedicació perquè tots els veïnes i veïns tinguem els millors serveis al nostre abast.

I per acabar, us vull fer arribar de tot cor els meus millors desitjos per aquestes festes nadalenques, una bona sortida i millor entrada d’any i sobretot desitjar-vos molta salut, molta força i il·lusió per començar el proper i esperat 2019.

 

 

 

 

Lucas Ramirez Búrdalo                                                 BON NADAL I FELIÇ ANY 2019       

alcalde

 

Document Actions