Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Missatge d’Any Nou de l’Alcalde: “Som realistes amb els objectius i coherents en les decisions”

Lucas Ramírez assenyala el compromís del govern d’aportar al municipi “esforç, continuïtat, manteniment i innovació´”

divendres 30 desembre 2016

En el seu missatge d’Any Nou adreçat als veïns i veïnes del municipi, l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, ha subratllat que el govern treballa des del realisme amb els objectius i la coherència en les decisions. En el missatge Ramírez també referma el compromís del govern municipal de seguir treballant aportant al municipi “esforç, continuïtat, manteniment i innovació”. El missatge s’ha publicat en el darrer butlletí municipal “Olèrdola Informació” i s’emet per l’emissora municipal, Canal 20-Ràdio Olèrdola, aquest dissabte 31 de desembre, a les 13:00 h i a les 20:00h; i l’endemà diumenge 1 de gener, en aquestes dues franges horàries.

A continuació us transcrivim el missatge:

Benvolguts olerdolenques i olerdolencs,

Estem tancant l’any i celebrem les festes més desitjades per grans i petits. Celebrem trobades amb familiars, amics, o companys d’empresa sempre acompanyades d’un bon àpat.

Són també dates per reflexionar, per fer un repàs de com ha anat l’any i veure si tots aquells desitjos s’han complert. I veure quines il·lusions i previsions tenim per començar l’any vinent amb més empenta i força per sobrepassar les dificultats de l’any anterior. Tots volem començar l’any el millor possible i acabar-lo encara millor que l’hem començat.

Ens marquem objectius per l’any següent, des de trobar una millor feina, estudiar un altre idioma, començar a fer esport per millorar la salut......molts d’ells realistes i aparentment amb poques dificultats.

A mesura que passen els mesos és quan ens adonem de si allò que ens hem marcat és possible fer-ho en el nostre dia a dia o requereix de cert esforç per poder-ho aconseguir.

Tot precisa d’un esforç per fer-se realitat i d’una continuïtat per seguir-se mantenint amb una certa coherència, o més ben dit, tocar de peus  a terra.

Aquest esforç, continuïtat, manteniment, innovació, és la que des de l’equip de govern volem aportar a aquest municipi conjuntament amb el treball íntegre dels treballadors del Consistori i el recolzament incondicional dels veïns. Sent realistes amb els nostres objectius, i el més important, mantenir la coherència a l’hora de prendre decisions  importants.

Amb aquestes paraules us vull transmetre la nostra voluntat de treball, el nostre compromís pel nostre municipi i els seus veïns i veïnes. Us vull fer arribar els meus millors desitjos per l’any nou i desitjar-vos unes molt bones festes amb la millor companyia.

FELIÇ ANY 2017

Lucas Ramírez Búrdalo

Alcalde"

Escolta el missatge clicant aquí

Document Actions