Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Moja “tremola” de festa amb els 200 participants de la Timbarada

Els Diables de Moja i sis colles convidades donaven ritme a la 17a Timbarada, dissabte al migdia
Inici de la Timbarada, a la plaça de l'Església
Inici de la Timbarada, a la plaça de l'Església

dimarts 01 agost 2017

Amb la de dissabte es porten ja 17 Timbarades, però cada any no deixa de sorprendre l’orginalitat d’aquesta activitat que desborda gresca i ritme pels carrers del poble. Aquest coral recorregut festiu protagonitzat per timbalers ha contribuït a que els Diables de Moja es converteixin en una de les referències entre els grups de foc més dinàmics del Penedès. I aquesta Festa Major ha estat un bon exemple. Prop de 200 timbalers de 7 colles, incloent els amfitrions, es donaven cita per a fer tremolar de festa el poble de Moja i compartir devoció per la percussió. Acompanyant els Diables de Moja s’hi podien veure les colles de Pacs , de la Múnia i de Puigdàlber(tres assídues a l’activitat)i per primera vegada descobrien la Timbarada les agrupacions de Barberà, Rubí i els Tronats de Mar de Vilanova.Timbarada2.jpg

El cap de colla dels Diables de Moja, Ferran Díaz, explicava que aquest any havien volgut reduir el volum de l’activitat per a retornar als orígens. (àudio)

Xavi Espinosa, dels Diables de Pacs, indicava que la de dissabte era una festa que refermava la relació entre colles.(àudio)

Eduard Duque, dels Tronats de Mar, subratllava el gran ambient de la Timbarada i la grata sensació que la colla de Vilanova s’emportava després de viure l’activitat.(àudio)

El dinar de germanor que culminava la Timbarada reunia a prop de 140 participants.

Escolta les entrevistes realitzades a la Timbarada per Josep Sesma clicant aquí

També pots escoltar entrevistes de Josep Sesma als diables petits Abel Font i Enric Lozano; i als portadors del Drac Núria Batet i Eduard Cassanyes, clicant aquí

Document Actions