Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Moja acollirà la 2a Copa EsportsPenedès de Futbol Femení

Hi participaran 6 equips, incloent el Base Olèrdola, i els partits es jugaran del 2 al 10 de setembre

dimarts 26 juliol 2016

EsportsPenedès/redacció

El camp municipal dels Tres Pins de Moja ha acollit aquest dilluns a la tarda el sorteig de la 2a Copa EsportsPenedès.cat de Futbol Femení que es celebrarà el proper mes de setembre. 4 anys després de la primera edició, aquest 2016 s’ha recuperat el torneig després que des del diari s’hagi apostat per donar a conèixer la realitat dels equips femenins de l’Alt, Baix Penedès i Garraf.

Respecte la 1a edició només repeteix el Base Olèrdola, el campió del 2012, i se li sumen la UE Sant Sadurní, la Fundació Esportiva Atlètic de Vilafranca, el CF Cunit i l’Escola de Futbol Femení de Vilanova. El sisè equip en discòrdia arriba des de Tarragona, l’Atlètic Camp Clar.

La competició compta amb representants de tres categories diferents i precisament els encreuaments de la Fase Prèvia han deparat enfrontaments entre els equips de cada categoria. De Preferent tindrem un At. Camp Clar-FE Atlètic Vilafranca, de 1a Catalana el Base Olèrdola-Escola de Futbol Femení de Vilanova i de 2a Catalana el CF Cunit-UE Sant Sadurní.

El 10 de setembre el camp dels Tres Pins de Moja acollirà la Fase Final amb dos triangulars, el de perdedores de la Fase Prèvia i el de guanyadores, tenint assegurada la presència d’un equip de cada categoria en els dos.

El president del Centre d’Esport Base OlèrdolaJosep Sánchez Cruz, va fer-se seva aquesta afirmació, tenint clar que des del club olerdolenc “apostem pel futbol femení i ens mostrem satisfets de poder acollir la Fase Final del torneig”.

Per la seva banda el responsable de l’apartat de futbol d’EsportsPenedès.catDani Cordero, va reconèixer que “la competició és resultat d’una aposta clara pel futbol femení del mitjà des del primer dia que s’ha intensificat en aquests darrers anys (…) cada setmana les cròniques del femení tenen el seu espai i l’aposta dels 11 ideal ha acabat de donar-li el impuls que esperàvem”.

Per últim el director d’EsportsPenedès.catErnest Gili, va voler “agrair la confiança dels 6 equips, així com de tots els redactors de futbol femení que han passat pel mitjà: Néstor Martínez, Clara Rodergas, Dani Cordero i Xavier Cerezo”.

 

Calendari de la 2a Copa EsportsPenedès.cat de Futbol Femení

 

Fase Prèvia (del 2 al 7 de setembre)

(1) Base Olèrdola-Escola de Futbol Femení de Vilanova

(2) At. Camp Clar-FE Atlètic Vilafranca

(3) CF Cunit-UE Sant Sadurní

 

Fase Final (10 de setembre)

Partits de la 4a a la 6a posició

(A) 16:00 | Perdedores Partit 1 – Perdedores Partit 2

(B) 16:55 | Perdedores Partit A – Perdedores Partit 3

(C) 17:45 | Guanyadores Partit A – Perdedores Partit 3

Partits de la 1a a la 3a posició

(D) 19:00 | Guanyadores Partit 1 – Guanyadores Partit 2

(E) 19:55 | Perdedores Partit D – Guanyadores Partit 3

(F) 20:45 | Guanyadores Partit D – Guanyadores Partit 3

Document Actions