Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Moja acull aquest diumenge la 61a Marxa d’Orientació per Descripció que organitza l’AE Talaia de Vilanova

La prova forma part de la 21a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat

dijous 28 març 2019

 

L’Agrupació Excursionista Talaia ha triat Moja com a punt de sortida i arribada  de l’itinerari de 13 quilòmetres de la 61a Marxa d’Orientació per Descripció que organitza aquesta entitat vilanovina. La prova forma part de la 21a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat  i s’ha programat aquest diumenge, amb la sortida esgraonada dels equips a partir de les 8 del matí, des del Centre Cívic La Xarxa.

Josep Candela, responsable del grup de marxes de l’AE Talaia, recordava que cada any realitzen la marxa en un indret diferent. A Olèrdola ja havien organitzat una a l’entorn de Viladellops i aquest 2019 s’han decidit per Moja i els seus entorns perquè és un lloc ”fantàstic” i idoni per acollir la prova.(àudio)

Si es mantenen els registres dels darrers anys, la participació  pot superar els 250 inscrits.(àudio)

En les marxes per descripció els participants han de seguir l’itinerari a partir de les indicacions escrites en la descripció que lliura l’organització.(àudio)

La inscripció està oberta per tothom i es pot fer a través de  www.aetalaia.cat o    www.feec.cat. Per més Informació al  Web www.aetalaia.cat   o  al Tel 93 893 12 57 de secretaria de l´entitat: dilluns, dimecres i divendres de 19 a 21. La Marxa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olèrdola i es lliuraran  mapes turístics del municipi a tots els participants.

Escolta l'entrevista a Josep Candela, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions