Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Moja acull un curs de lectures en veu alta, amb inscripcions gratuïtes pels grups de teatre del municipi

El curs es podrà fer els dies 16 o 23 de novembre, de 10.00 a 14.00h, al Centre Cívic La Xarxa

dilluns 28 octubre 2019

 

El col·lectiu EVA 354 organitza un taller de lectura en veu alta dedicat a com llegir en centres de gent gran. Es tractaran els beneficis i  el plaer de llegir en veu alta; les característiques de les persones grans institucionalitzades; com escollir les lectures i adequar-les als diferents tipus d’oients; la importància de la veu; l’entonació i la postura del lector; l’entorn i la millor disposició  dels oients;com captar i mantenir l’atenció dels oients i casos especials,  com els de persones amb demència, sordes, amb poca o molt poca visió. 

La formació va dirigida a lectors que es dediquin a llegir  per a gent gran, en especial als qui ho fan a centres de dia, residències d’avis, hospitals o  sociosanitaris. La formació s’estructurarà com a taller i hi tindrà gran pes la part pràctica . S’ha programat el Centre Cívic La Xarxa de Moja, en horari de 10 a 14:00, a escollir entre els dies 16 o 23 de novembre.

La persona que imparteix el taller és la metgessa i gerontòloga Àngels Cererols. El preu és de 15€  (amb carnet Cisterna 13€). Gratuït pels voluntaris i convidats que ja hagin participat a l’EVA 354 , així com pels membres dels grups de teatre d’Olèrdola i del Club de Lectura.

Document Actions