Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Moja assaboreix un nou TapaJazz

La Comissió de Festes de Moja ja prepara un nou concert de música al Local Nou pel mes que ve
Moment de l'actuació de Xavi Díaz Quartet
Moment de l'actuació de Xavi Díaz Quartet

dimarts 30 abril 2013

Divendres el Local Nou es convertia en l’escenari del segon TapaJazz de Moja. Sota l’organització de la Comissió de Festes, actuava el grup Xavi Díaz Quartet, davant la presència d’una cinquantena de persones que van poder gaudir de la qualitat musical del grup i de la possibilitat de degustar tapes selectes elaborades per la Cassoleta de Sant Jaume. Lucas Ramírez, membre de la Comissió de Festes, ens oferia una valoració positiva d’aquesta segona experiència amb el TapaJazz i anunciava que ja preparen la programació de més música al Local Nou en les properes setmanes. (àudio)FotoTapaJazz2.JPG

En funció de les possibilitats econòmiques, la intenció de la Comissió de Festes és la d’oferir el mes que ve un concert amb un grup de folk i blues. (àudio)

El canvi d’estil de música no comportarà que canviï el model que ja s’ha provat amb el TapaJazz. L’entrada donarà dret a degustar copa de cava i pica-pica. La Cassoleta de Sant Jaume oferirà, a un preu a part, una selecció de tapes.(àudio)

La Comissió de Festes de Moja també està en plena dinàmica de preparatius per a tancar els detalls de la Festa Major de Moja d’aquest 2013.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions