Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Des d’aquest divendres i fins diumenge que ve Moja celebra les seves Festes del Most

Els primers actes s’han programat ja aquest divendres, amb un “Tapajazz” i la primera Festa Electromost
Anna Molero i Lucas Ramírez, de la Comissió de Festes de Moja
Anna Molero i Lucas Ramírez, de la Comissió de Festes de Moja

dimarts 14 octubre 2014

Aquests dos propers caps de setmana Moja viurà les seves Festes del Most, organitzades per la Comissió de Festes del poble. El primer dels actes s’ha programat aquest divendres 17 d’octubre, a les 21h al Local nou, amb el “Tapajazz” que comptarà amb l’actuació de Cris Esmuc. L’entrada té un preu de 5 euros. A les 23:30 s’ha anunciat una de les novetats: una Festa Electromost, amb The Lemon Mafia, als Tres Pins. Lucas Ramírez, de la Comissió de Festes, explica que aquesta activitat va adreçada a un públic jove perquè també tingui la seva oferta en les festes del poble.(àudio)

Dissabte 18 d’octubre, a les 19h, s’oferirà un tast de vins, gràcies a la col·laboració de dos cellers implantats al municipi: Caves Hill i finca Viladellops. Les places són limitades i la inscripció és gratuïta.FestesMOst.jpg

Diumenge 19 d’octubre l’activitat s’iniciarà a les 9 del matí, al Celler Cooperatiu de Moja, amb l’esmorzar popular, al preu de 5 euros. A les 10 del matí, amb sortida des de la plaça de l’Església, hi haurà cercavila. En finalitzar, al Celler Cooperatiu, es viurà una trepitjada de raïm amb campionat per grups. Les inscripcions es podran fer al mateix celler i s’anuncia com a premi un pernil. Anna Molero, membre de la Comissió de Festes, anuncia que la trepitjada de raïm serà competitiva i es formaran dos grups.(àudio)

En acabar el concurs de trepitjar raïm, es faran tallers pels infants i passejades amb carro, gratuïtes.

A les 19:30, al Local Nou, s’ha previst fer el 4t maridatge, a càrrec de Cal Feru i Queviures Mitjans. Les places són limitades i el preu d’inscripció és de 15 euros.

Per dissabte 25 d’octubre, a les 22h i al Local Nou, es viurà el sopar i Ball del Most, amb l’Orquestra Alea. El menú adult té un preu de 30 euros i el menú infantil, 15 euros. Lucas Ramírez ens destaca que els actes tradicionals com el ball i sopar del Most, en els darrers anys s’han anat ampliant amb activitats vinculades al món del vi.(àudio)

El darrer dels actes d’aquestes Festes del Most de Moja s’ha previst per diumenge 26 d’octubre, a les 19h al Local Nou, amb la representació de l’obra de teatre “El millor dependent del món”, a càrrec de la Margaridoia dels Monjos.

Les inscripcions del tast de vins, sopar i el maridatge es podran fer al Local Nou, el dijous 16 i dimecres 22 d’octubre, de 20h a 21 h. En els cas del tast i del maridatge, també es pot fer per correu electrònic, a l’adreça lucas84_92@hotmail.com.

Document Actions