Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Moja ha gaudit amb intensitat de la seva Festa Major

La Comissió de Festes es mostra satisfeta per la participació i la per la bona resposta dels veïns als canvis introduïts

diumenge 28 juliol 2019

Un concert amb el grup “La Tieta Clara”, amb un repertori format per clàssics de la cançó en català, ha tancat aquest diumenge a la nit a la plaça Pau Casals la Festa Major de Moja. És un acte consolidat en el programa de la Festa i compta amb una elevada afluència de públic. Com així ha estat en bona part de les propostes que ha inclòs la Festa Major els darrers 9 dies, des de dissabte de la setmana passat i fins aquest diumenge.

Des de la Comissió de Festes han ofert un primer balanç satisfactori per aquesta participació registrada i per la bona resposta dels veïns als canvis introduïts, com el de desplaçar el lloc i variar el format de la proposta musical de divendres o bé introduir un espectacle de màgia. Així ho han assenyalat Anna Fernández i David Sallés, de la Comissió de Festes.

L’espectacle d’animació infantil aquest mateix diumenge a la tarda, el cinema a la fresca de dimarts amb l’assistència de més de 300 persones, o els tobogans refrescants de dissabte al matí , que van tenir un final precipitat a causa del xàfec però van ser molt ben rebuts, han estat algunes de les activitats que la Comissió de Festes ha destacat per la complicitat que han despertat.

Document Actions