Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Moja i Vilafranca es disputaran la 27a Copa Olèrdola de futbol

El partit s’ha programat diumenge 3 d’agost, a les 7 de la tarda, al camp municipal Els Pins de Moja
La Copa Olèrdola s'ha presentat aquest divendres al migdia
La Copa Olèrdola s'ha presentat aquest divendres al migdia

divendres 18 juliol 2014

L’AE Moja i el FC Vilafranca es disputaran a partit únic la 27a Copa Olèrdola de futbol. Serà el proper diumenge 3 d’agost, a les 7 de la tarda, al camp municipal d’Els Pins de Moja. Manel Ortiz, president de l’AE Moja, recordava que “és el millor partit que es pot veure a la comarca” perquè enfrontarà els dos equips de superior categoria que ara hi ha a l’Alt Penedès: el Vilafranca de 3a Divisió i el Moja, de 2a Catalana.

La Copa Olèrdola de futbol és organitzada cada any, de forma rotativa, per un dels tres clubs sèniors de futbol del municipi i la patrocina l’Ajuntament d’Olèrdola. Josep Tort, alcalde d’Olèrdola, resumia que el doble propòsit de la competició és el de promocionar el municipi i, a la vegada, donar suport als clubs d’Olèrdola. En aquesta edició del 2014 el club organitzador és l’AE Moja, que rep una subvenció de 4.000 € per poder fer la Copa.CopaOlrdola2.JPG

El president del Vilafranca, Joan Solé, explicava que des del club s’ha prioritzat els torneigs a l’Alt Penedès en aquesta pretemporada. El propòsit del club és el de fer “un Vilafranca més proper a la comarca” perquè és una manera de fer “que la gent s’engresqui” a seguir l’equip.

La Copa Olèrdola arribarà l’endemà del partit de Copa Catalunya que jugarà el Vilafranca contra el Reus. L’AE Moja, després d’acabar en 6a posició la passada lliga,  no es planteja “cap límit” per la propera temporada, segons anunciava Manel Ortiz. Pel Vilafranca, l’objectiu serà “no patir”, tal i com resumia Solé.  El partit del proper diumenge 3 d’agost pot ser una bona prova per comprovar les possibilitats dels dos conjunts. El partit també serà aprofitat per a homenatjar als integrants de l’equip de l’AE Moja que, fa 10 anys, va assolir l’ascens de l’antiga Tercera Territorial a Segona Territorial.

Durant la roda de premsa de presentació de la Copa Olèrdola, Josep Tort també ha explicat que s’han mantingut contactes amb la Federació Catalana de Futbol per a valorar les possibilitats d’instal·lar gespa artificial al camp de futbol de Sant Miquel. L’alcalde assenyalava que també s’estan buscant aportacions d’altres agents econòmics i entitats.

 

 

Document Actions