Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola ja compta amb un Skate Parc

L’Ajuntament està valorant ubicacions en altres nuclis d’Olèrdola per seguir fent instal·lacions similars

dimarts 05 juliol 2022

Des de la setmana passada Olèrdola compta amb un Skate Parc.  La instal·lació s’ha construït en l’antic aparcament annex al camp de futbol Els Pins de Moja, pròxim al terreny de joc de futbol-7.  El regidor d’urbanisme i serveis municipals, Juanma Samblás, recordava que aquest Skate Parc inicialment es preveia instal·lar en una de les dues zones de lleure esportiu definides en el circuit permanent de running, que ara s’està acabant de fer  a la finca municipal de La Muntanyeta. Però després de valorar la seva ubicació, un cop aprovat el Pla d’Usos de La Muntanyeta, es va considerar que l’emplaçament més adequat era el de l’antic aparcament del camp de futbol. Samblás definia aquesta ubicació com a “ideal”, perquè està dins del nucli i integrat a la zona esportiva però lluny d’habitatges, evitant així produir possibles molèsties a veïns (àudio)

Aquest Skate Parc té 4 rampes distribuïdes en una zona de 24 metres de llarg per 9’25 d’amplada. Juanma Samblás indicava que l’Ajuntament està treballant per fer actuacions d’aquest tipus en altres nuclis d’Olèrdola.(àudio)

El regidor Juanma Samblás ha precisat que és voluntat del govern municipal poder realitzar aquestes instal·lacions en els altres dos nuclis i a les urbanitzacions.

 

Document Actions