Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Moja rep amb atenció “L’hivern plora gebre damunt el gerani”, del grup Llavor d’Art

La densa funció teatral servia per cloure les Festes del Most de Moja, aquest diumenge a la tarda al Local Nou
Moment de la representació, aquest diumenge al Local Nou de Moja
Moment de la representació, aquest diumenge al Local Nou de Moja

dimarts 29 octubre 2013

La vuitantena d’espectadors que presenciaven “L’hivern plora gebre damunt el gerani”, aquest diumenge a la tarda al Local Nou de Moja, van seguir la representació amb una expectant i ben palpable atenció. Aquesta és una de les impressions inicials que en acabar la funció ens traslladava Esteve Maimó, director de Llavor d’Art, la formació teatral que posava a escena aquesta obra d’Agustí Bartra inclosa en la Roda de l’Alt Penedes i que servia per a tancar les Festes del Most de Moja. Maimó indicava que diumenge era la quarta vegada que es representava aquesta obra i entenia que havia estat l’ocasió en què el públic havia estat més atent.(àudio)

L’obra és complexa. Es tracta d’un sainet dramàtic que requereix de tota la concentració i del constant seguiment del públic. Reconeixent la gran qualitat de la representació, alguns veïns haguessin preferit una proposta més fresca, adreçada a totes les edats. Maimó és conscient d’aquestes opinions i per això fa una explicació inicial al públic abans d’iniciar-se la funció. Pel director de Llavor d’Art, els grups han “d’aventurar-se a provar coses”.(àudio)

Com qualsevol altre grup de teatre amateur, Llavor d’Art ha de fer front a les despeses que comporta tirar endavant una obra. Per això la Roda també és molt útil perquè permet que els grups obtinguin ingressos per a finançar conceptes com l’escenografia o el material, gràcies a les aportacions dels municipis participants.(àudio)

"Llavor d’Art" torna d'aquí poc a Olèrdola. El 14 de desembre representaran “L’hivern plora gebre damunt el gerani” al local Rossend Muntané de Sant Miquel d’Olèrdola, també dins de la programació de la Roda de l’Alt Penedès.

Escolta l'entrevista a Esteve Maimó, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions