Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Moja s’omplia com mai dissabte a la nit amb una multitudinària Rua de Carnaval

L’allau de vehicles es va poder afrontar gràcies a la nova zona de La Plana i al treball dels agents municipals

dilluns 06 març 2017

Moja vivia dissabte a la nit una multitudinària Rua de Carnaval. Era la onzena edició de l’activitat i en els anteriors 10 anys la presència de públic sempre havia estat molt nombrosa. Però diverses fonts coincideixen en assenyalar que mai s’havia concentrat una gernació de gent tan nombrosa com la reunida aquest 2017. Així mateix ho apuntaven els agents municipals d’Olèrdola el mateix dissabte al vespre. La seva feina va ser clau a l’hora d’afrontar l’allau de vehicles que va rebre Moja en un marge molt estret de temps, entre quarts de vuit del vespre i les 9 de la nit. La nova zona urbanitzada de La Plana va ser determinant per a atendre les necessitats d’aparcament. Només es va registrar una incidència lleu que es va resoldre satisfactòriament, quan   els agents mateixos van poder rescatar del fang un vehicle.RuaMoja4.JPGcopy2_of_RuaMoja2.JPG

No es cap exageració afirmar que dissabte a Moja es reunien milers de persones. Comptant només les 11 carrosses i les 3 comparses participants, de la rua en prenien part gairebé 1.500 persones. A aquests registres cal afegir-hi els centenars d’espectadors  que van seguir tot el recorregut, des de la Rambla Catalunya fins acabar a La Plana. Estíbaliz Leal, membre del grup de Carnaval de Moja, assenyala que van quedar sorpresos de la gran afluència de gent. A l’hora d’explicar els motius d’aquest esclatant èxit de públic, Leal interpreta que la pluja va fer que molta gent no sortís al carrer a Vilafranca per a veure la rua de divendres a la nit  i aprofités la proximitat de Moja per a veure les evolucions dels grups l’endemà dissabte.(àudio)

Estíbaliz Leal també ens destaca que la rua de dissabte serà recordada per haver estat molt multitudinària.(àudio)

El grup de Carnaval de Moja va lluir amb motivació afegida la seva proposta “Temps de festa”. Un dels principals propòsits que perseguien amb la carrossa que han fet aquest 2017 és el de reconèixer la feina que han fet” les persones que han passat pel grup i han fet possible aquests 20 anys de Carnaval”. (àudio)

La gran afluència de públic i  la presència inusual de vehicles va posar a prova la capacitat organitzativa de la rua. Però tot es va desenvolupar amb normalitat i sense haver de destacar cap incidència rellevant.

Escolta l'entrevista a Estíbaliz Leal, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquícopy_of_RuaMoja3.JPG

Document Actions