Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Moja tanca una Festa Major amb molta participació

El ball de nit i la Nit Jove van ser dues de les activitats que més afluència de públic van tenir
El festival infantil ha estat aquest diumenge un dels darrers actes
El festival infantil ha estat aquest diumenge un dels darrers actes

dilluns 31 juliol 2017

La Comissió de Festes de Moja ha ofert una primera valoració del tot satisfactòria de la Festa Major del poble, celebrada fins aquest diumenge. Han estat molts els veïns que han vingut a coincidir en assenyalar que la d’aquest 2017 ha estat una de les festes que ha recollit més participació veïnal de les viscudes els darrers anys. Aquesta percepció també la transmetien dos dels integrants de la Comissió, la Clara Vallvé i el David Sallés. Dues de les activitats que més gent reunien van ser el ball de nit de dissabte i la Nit Jove que organitzava el Grup de Joves, divendres a la nit a la pista poliesportiva. El ball de dissabte finalitzava a quarts de quatre i les ganes de gresca feien que la Comissió decidís per l’any que ve oferir un ball més llarg, tal i com avançava Clara Vallvé. David Sallés també posava l’accent en l’èxit de l’esmorzar popular.(àudio)

A la pista poliesportiva, amb “Los Cierrabares” i música de dj’s, van acabar confluint veïns de diverses generacions.(àudio)

Un altre moment destacat de la Festa Major va ser la processó. Va començar a les 8 del vespre, perquè era l’hora en què els Diables tenien l’ambulància pertinent. Per anar avançant, abans de la sortida de la processó, cada ball ja havia ballat davant de l’església. Al final es va poder complir amb l’horari previst i acabar abans de les 10. (àudio)

Diumenge, van funcionar els actes matinals vinculats amb l’església i el posterior protagonisme dels balls. Per la tarda també van ser forces els infants que seguien el festival infantil a la plaça Tedèum. Per acabar, la rambla Pau Casals es va omplir per a seguir les cançons catalanes d’”Arrels”, amb el rom cremat a la mitja part.

Escolta l'entrevista a Clara Vallvé i a David Sallés, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions