Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Moja tindrà actes de Festa Major durant tota la setmana que ve

Dilluns hi haurà tarda de manualitats i exhibcions de judo i rítmica, dimarts la presentació del nou Ball de Cavallets, dimecres espectacle amb el Mag Fèlix i dijous concert amb Mediterranean Guitar

divendres 19 juliol 2019

Els actes previs de la Festa Major de Moja s’inicien aquest dissabte i l’activitat ja no s’aturarà fins arribar a la cloenda de la festa, el diumenge  28 de juliol, amb activitats programades durant 9 dies. Aquest cap de setmana s’ha previst per dissabte una Festa Holi, a dos quarts de 6 de la tarda, a la rambla Catalunya; i el joc de Nit, a les 9 per acabar amb una disco infantil.

Diumenge toca el torn al 3r concurs de paelles, amb la possibilitat de poder participar en un àpat a partir de dos quarts de 3, prèvia inscripció al preu de 5 €.

Dilluns, a les 6 de la tarda, el Casal d’Avis acollirà manualitats per a infants fins a 10 anys. I a les 8 del vespre, a la rambla Pau Casals, es podran seguir exhibicions de judo i rítmica a càrrec dels clubs del municipi d’aquestes disciplines esportives.

Dimarts arriba una de les novetats de la Festa Major, amb la presentació del nou Ball de Cavallets, promoguts per l’Associació de Balls populars infantils. Serà a les 6, a la rambla Pau Casals. A un quart de 9 del vespre, des del mateix emplaçament, sortirà la caminada nocturna pels boscos d’Olèrdola, amb la col.laboració del Club BTT El Bressol. L’activitat de dimarts 23 de juliol finalitzarà amb la projecció d’una pel·lícula, apte per a tots els públics, a la rambla Pau Casals.

Dimecres, a les 4 de la tarda, el Local Nou serà escenari d’un torneig de tennis taula. Les inscripcions es podran fer mitja hora abans de l’inici de la competició. Simultàniament, al mateix Local, es podrà participar en un torneig de Beyblade Burts. Cada participant haurà de portar el seu material per jugar. I a les 10 de la nit, a la rambla Pau Casals, es podrà gaudir de l’espectacle de màgia amb el Mag Fèlix. El donatiu sense tiquet del programa és de 5 €.

I Dijous, a les 7, els Diables començaran la seva capta des de la plaça de l’Església.A les 8 del vespre, amb motiu de la festivitat de Sant Jaume apòstol, patró del poble, hi haurà  a l’església missa solemne en memòria dels difunts del darrer any. En acabar, es cantaran els goigs. A les 10 de la nit, al pati de la capella Sant Cugat, s’ha programat un concert amb “Mediterranean Guitar”, formació que integren Javi Martínez i Xavi Díaz, a les guitarres i Lluís Chacón, a la percussió. El repertori inclou pop, jazz manuche, latin i flamenc jazz. El concert es podrà seguir amb l’acompanyament de cava i embotits i el donatiu d’entrada és de 5€ si no es té el tiquet del programa.

Les activitats de la Festa Major continuaran amb els tres dies forts de la festa, el divendres 26, dissabte 27 i diumenge 28 de juliol.

Document Actions