Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Moja tindrà Festa del Most amb activitats durant el dos darrers caps de setmana d'octubre

Hi haurà una trepitjada de raïm i una “màster class” amb el chef Oriol Llavina
Imatge del sopar de l'any passat
Imatge del sopar de l'any passat

dijous 11 octubre 2012

Aquest any el Ball del Most de Moja ha passat a dir-se Festa del Most. El canvi de denominació queda plenament justificat quan es comprova que la Comissió de Festa de Moja ha preparat actes durant dos caps de setmana, els dies 20 i 21 i 27 i 28 d’octubre. Es mantenen actes ja consolidats com el sopar i es continua apostant per una sessió de maridatge, tal i com va passar l’any passat, però a més també s’incorporen nous atractius que fan que la festa es vegi impulsada amb el propòsit de captar un ampli públic de totes els edats. Aquesta és la voluntat que té la Comissió de Festes, tal i com ens resumien dos dels seus integrants, Lucas Ramírez i Xavi Puig. (àudio)

Dissabte 20 d’octubre, a les 7 de la tarda, s’ha programat un tast de vins d’Olèrdola. Les places són limitades i el preu per participar-hi és de 4 euros. Per Diumenge 21 es preveu , a les 11 del matí, una “màster class” de cuina amb el prestigiós “chef” Oriol Llavina. Per les dues activitats cal inscripció prèvia, que s’ha de formalitzar el dimarts 16 o dijous 18, a partir de les 8 del vespre, al Local.

Dissabte 27 hi haurà un esmorzar popular al Celler Cooperatiu. Serà l’arrencada d’una matinal ben carregada d’activitats atractives. Actuaran els balls populars de Moja, es faran tallers infantils i hi haurà l’acte de lliurament de premis del concurs de fotografia que l’Afm convocava en motiu de la Festa Major. La gran novetat també serà que hi haurà una trepitjada de raïm. (àudio)

En acabar la trepitjada es podrà fer un tomb en carro o en ruc català. Durant el matí també es programaran visites guiades a les instal.lacions del Celler, a càrrec Pere Solé.

Dissabte a la nit hi haurà sopar i ball al Local. Per diumenge 28, l’acte que s’organitza dins de la Festa del Most de Moja serà la sessió de maridatge entre vins i embotits, a càrrec de Cal Feru i Embotits Mitjans. Serà partir de les 9 de la nit, al Local. Les inscripcions al sopar i a la sessió de maridatge es poden fer el dilluns 22 i el dimecres 24, al Centre Cívic La Xarxa , de 8 a 9 del vespre.

Les activitats estan penades per a que tothom hi participi. En alguns casos, com en la pujada en carro, s’han fixat preus simbòlics i en altres, com en el sopar, s’ha establert un preu més reduït que l’any passat. (àudio)

La Comissió de Festes segueix el seu procediment habitual d’informar porta per porta als veïns dels actes que organitza. Complint aquest criteri preveuen fer un bustiada aquest dijous per informar dels detalls d’aquesta renovada i ampliada Festa del Most de Moja.

Document Actions