Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Moja viu aquest cap de setmana la seva Festa Major d’Hivern

La programació de cinema infantil, el dissabte a les 16.00h, és una de les novetats
Anna Fernández, membre de la Comissió de Festes
Anna Fernández, membre de la Comissió de Festes

dijous 16 gener 2020

 

Aquest cap de setmana Moja celebra la seva Festa Major d’hivern, en honor a Sant Macari. Els actes es concentren en tres dies i s’inicien aquest divendres, a les 8 del vespre, amb la inauguració al Local Nou d’una exposició de fotografies dels socis de l’Associació Fotogràfica de Moja. A les 9 de la nit, sense deixar el Local Nou, s’ha programat un sopar de germanor. Cadascú s’haurà de portar l’àpat. Es tracta d’una activitat pensada per a gaudir d’un bon moment en companyia d’altres veïns i veïnes, familiars i amics, tal i com explica una de les integrants de la Comissió de Festes, Anna Fernández.(àudio)

Dissabte, a partir de les 9 i fins les 11 del matí, gràcies al Grup Gastronòmic els Tres Pins de Moja, hi haurà una gran calçotada al Local Nou. Al preu de 6 €, es podrà menjar calçots, cansalada, botifarra, pa i vi. En el mateix Local, sota l’organització dels Balls Populars Infantils de Moja, s’oferiran tallers infantils de construcció de jocs, amb el sorteig d’una panera. Mentre es facin els tallers hi haurà parada de polseres “Candela” a favor de la investigació per combatre el càncer infantil.

Una de les novetats arriba a les 4 de la tarda, amb una sessió de cinema infantil.(àudio)

A dos quarts de 7 de la tarda, a la plaça de l’Església, s’ha fixat l’inici del Correfoc amb la colla dels diables petits i grans, amb el Drac de Moja. Per les 11 de la nit, al Local Nou, concert i ball de nit de Festa Major amb la banda Bandgogh, incloent el sorteig d’un pernil i d’un lot de vins.

El primer dels actes de diumenge serà la cercavila, a les 11 del matí, amb sortida des de la plaça de l’Església. En cas de pluja, hi haurà ball de lluïment al Local Nou. A les 12, hi haurà repic de campanes. A la una del migdia començarà la missa solemne, l’ofrena de coca beneïda i cant dels goigs en honor a Sant Macari. Tot seguit, a la plaça de l’església, s’oferirà un vermut popular. És una de les activitats, juntament amb el ball i el sopar de divendres, que organitza la comissió de festes per a afavorir el retrobament veïnal.(àudio)

El darrer dels actes serà, a les 18.30 h, la representació de l’obra de teatre “Políticament incorrecte”, del grup Pirandó 84, dins de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès. Anna Fernández explica que l’entrada serà lliure i en acabar es podrà fer una aportació, en la modalitat de “taquilla inversa”.

Des de la Comissió de Festes Sant Jaume de Moja es fa una crida als veïns a vèncer el fred i participar dels actes que s’han preparat.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties

Document Actions