Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Moja vivia dissabte a la tarda una animada festa infantil de Carnaval

Molta participació en la festa organitzada al Local Nou per la Comissió de Festes de Moja

dilluns 06 març 2017

El Carnaval Infantil que organitzava la Comissió de Festes, dissabte a la tarda al Local Nou de Moja, va comptar amb una elevada participació. L’espai es va omplir d’infants disfressats que anaven i venien pel local llançant-se confeti. Música enregistrada, sucs i xocolatada pels petits van ser elements que acompanyaven a les ganes de festa dels infants, satisfets per mostrar les seves disfresses. Anna Molero, presidenta de la Comissió de Festes, ens oferia una valoració molt positiva de l’acte per la participació registrada.(àudio)CarnavalInfantilMOja2.JPG

En les disfresses hi ha una clara distinció de gènere. Llevat d’excepcions, entre els nens hi predominen els superherois i entre les nenes, les princeses. La Festa no va comptar amb cap actuació en directe, tal i com ha passat els darrers anys en el Carnaval Infantil de Moja. Però això no va ser cap impediment per a la gresca i per a que la festa fos un èxit. I és que,en tardes com les de dissabte, es pot constatar que els infants no necessiten masses coses per a passar-s’ho bé.(àudio)

La Festa va començar poc després de les 6 de la tarda i va finalitzar quan estava a punt d’iniciar-se la rua de Carnaval del poble. Que les dues propostes siguin compatibles i no coincideixin en el temps juga a favor de les dues activitats, segons assenyalava la mateixa Anna Molero.(àudio)

La Comissió de Festes considera que el Carnaval Infantil ja s’ha consolidat dins del calendari de propostes lúdiques al poble i la intenció és la d’anar-lo mantenint cada any. Després de l’activitat de dissabte, ara la Comissió de Festes ja començarà a perfilar els preparatius per a la Festa Major d’estiu.

Escolta l'entrevista a Anna Molero, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions