Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El servei de tarda a la biblioteca de l’escola Circell reobre amb gran afluència

El proper 25 d’octubre es preveu realitzar la primera de les activitats de dinamització
La biblioteca obre les tardes dels dimarts i dijous
La biblioteca obre les tardes dels dimarts i dijous

dimarts 09 octubre 2012

 

Aquests dos últims dimarts i el passat dijous han estat les primeres tardes d'aquest curs d’obertura al públic de la biblioteca de l’escola Circell de Moja. La resposta dels usuaris ha estat molt positiva i en bona part de l’horari d’obertura la biblioteca presenta una imatge gairebé plena. Tal i com apunta Cristina Alvelo, una de les dues treballadores de l’Ajuntament d’Olèrdola que té cura d’aquest servei per la tarda, és molt probable que en aquesta gran afluència hagi influït que les famílies fan compatible l’ús de la biblioteca, en sortir de l’escola, abans de que els seus fills participin en alguna activitats extraescolar. (àudio)

Per aquest curs ja s’estan reparant activitats relacionades amb els contes i la poesia. Cristina Alvelo anuncia que la primer proposta s’ha programat el 25 d’octubre i es comptarà amb la col·laboració de mestres jubilades. (àudio)

Un altre dels eixos d’activitat serà la poesia, coincidit amb l’any dedicat a Salvador Espriu. També es preveu comptar amb la col·laboració de grups de teatre del municipi per a oferir lectures dramatitzades. (àudio)

Pel mes de juny s’ha planificat una activitat final de curs que comptarà amb la directa implicació dels infants que hagin utilitzat habitualment la biblioteca.

La biblioteca de l’escola Circell de Moja obre les tardes de dimarts  i dijous, en horari de dos quarts de 5 a les 7 de la tarda. Hi ha servei de préstec obert a tots els veïns i l’equipament compta amb dos ordinadors per a fer consultes.

Document Actions