Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Molta música en directe i tres grups convidats a la cercavila, entre les propostes destacades de la FM de Sant Pere Molanta

Dijous 15 d’agost la cercavila comptarà amb el Drac de Lavern, les Gitanes de la Granada i el ball Pla de Vilafranca

dimecres 07 agost 2019

 

Gràcies a l’impuls organitzatiu de la Societat Principal-Unió i de la col·laboració de les entitats del poble, especialment del Grup de Joves, Sant Pere Molanta torna a oferir un programa d’actes per Festa Major ben extens en dies i variat en propostes. S’allarga durant 9 jornades si comptem els actes previs, programats abans de les propostes centrals de la Festa que es comencen a viure dimarts de la setmana que ve.

Hi torna a destacar l’aposta per  la música en directe. Així, l’orquestra Charlotte oferirà el ball de tarda i el concert i ball de nit de dimecres 14 d’agost. L’endemà dia 15 serà l’orquestra Pentagrama la que posarà música al ball de vetlla. Divendres, toca el torn de les havaneres, amb el grup Olla barrejada. I dissabte 17 serà la Banda del Drac l’encarregada del ball de tarda i d’obrir la Festa de la Nit Jove.

Un altre dels continguts que sobresurten aquest 2019 és l’increment de participants de la cercavila, amb la presència de més grups convidats. A la presència habitual els darrers anys del Drac de Lavern, en la cercavila del dijous 15, a partir de les 12 del migdia, també es podrà seguir les evolucions del ball de Gitanes de la Granada i del ball Pla de Vilafranca. Fidels a la seva cita amb la Festa Major, no hi faltaran els Diables, les Gitanes, les panderetes i els gegants de Sant Pere Molanta.

Consulta els actes de l’apartat d’agenda del web municipal

 

Document Actions