Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Molta participació i gran nivell dels actes pirotècnics en la Festa Major de Sant Miquel d’Olèrdola

Els balls de nit i les activitats per a infants, entre els actes més seguits de la Festa Major

dilluns 15 octubre 2018

La participació de veïns i visitants de totes les edats i la intensitat dels actes pirotècnics han estat dos dels elements més positius de la Festa Major de Sant Miquel que han destacat els membres la comissió organitzadora. Núria Carrasco, pregonera i membre de la comissió, posa l’accent en aquesta bona resposta obtinguda.(àudio)BalanFMStMiquel2.JPGBalanFMStMiquel3.JPGBalanFMStMiquel4.JPG

Un dels espectacles que més bones sensacions ha deixat és el piromusical de dissabte a la nit, a càrrec de Pirotècnia Igual. També ha estat molt comentada la potent "mascletà" de divendres a la tarda. Jordi Pardo, de la comissió organitzadora, valorava que la mascletà havia estat “el doble de forta” que la tronada d’inici de la Festa Major de Vilafranca. Des de la comissió, també s’entenia que un espectacle com el piromusical calia mantenir-lo com una tradició.(àudio)

El priomusical va tenir un ritme creixent d’intensitat i es van coordinar amb gran mestratge els llançaments de coets amb la música, que va començar amb composicions clàssiques fins arribar a peces dels nostres dies com cançons dels “Catarres”. Per l’amenaça de pluja, es va ajornar la passejada de ponis prevista al camp de futbol i es va traslladar l’espectacle d’animació infantil de dissabte a la tarda. També van ser molt seguits els balls de divendres amb el grup de versions “Veneno en la piel” i l’actuació de l’orquestra Magma el dissabte.

Diumenge al migdia la cercavila va tenir un seguiment elevat. S’estrenaven fora de casa el ball de gitanes de Sant Pere Molanta, que van tornar a exhibir una alegria encomanadissa com ja van posar de manifest en la seva estrena per la Festa Major de Sant Pere. També va cridar l’atenció que el Drac no petés coets i que el grup de Diables d’Els Llops decidís no sortir. Un dels membres de la colla, Celestí Laguna, esmentava que no hi havia hagut entesa amb l’ajuntament.(àudio)

La regidora de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres, explicava que als Llops de Sant Miquel l’Ajuntament els havia ofert els mateixos serveis per la Festa Major que als altres grups de foc del municipi.(àudio)

Arantxa Torres es mostrava especialment satisfeta pel treball conjunt fet per veïns i Ajuntament per tirar endavant la Festa Major i destacava aquesta gran resposta assolida en els actes.(àudio)

El castell de focs d’artifici de cloenda, aquest diumenge, es va haver d’avançar una hora per així evitar el xàfec que va acabar caient.

Escolta les entrevistes de valoració de la Festa Major de Sant Miquel, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola a Núria Carrasco, Jordi Pardo,  Celestí Laguna i a Arantxa Torres clicant aquí

Document Actions