Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mònica Tarré, alumna de l’escola Rossend Montané, es classifica per les semifinals del Certamen Nacional de Lectura en Veu Alta

Va ser una de les dues seleccionades de l’Alt Penedès en la categoria de cicle mitjà

divendres 29 març 2019

 

 

Mònica Tarré, alumna de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, s’ha classificat per a participar en les semifinals de la 15a edició del Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta. Tarré, alumna de cicle mitjà, va ser una de les dues participants seleccionades en la seva categoria durant la fase de quarts de final, que tenia lloc a l’Auditori de Vilafranca aquest dimecres amb la participació de 22 escoles de l’Alt Penedès.

L’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta és el tercer any que hi participa en el Certamen. I ho ha fet en la categoria de grumets vermells (cicle mitjà) i grumets verds (cicle superior).

Com a representants dels grumets vermells, a més de Mònica Tarré (titular), l’escola també va inscriure a  Laia Martí (suplent). En la categoria de grumets verds Yveth Armero ha estat la titular i Dèlia Giménez, la suplent. Des de l’escola de Sant Pere Molanta han destacat que tant la Yveth com la Mònica van oferir una bona lectura i van saber transmetre que gaudien de la lectura i del moment.

Aquesta fase de quarts de final era organitzada pels Serveis Educatius del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, a través dels CRP (Centre de Recursos Pedagògics) i els equips d’assessors i assessores LIC (Llengua i Cohesió social).

La participació en aquest certamen entra dins del Pla del Centre per al foment de la lectura.

La semifinal serà organitzada per la Fundació Enciclopèdia Catalana. A tot Catalunya es faran entre 6 i 7 semifinals.

Document Actions