Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Monsenyor Francesc Pardo, bisbe de Girona, no podrà estar aquest diumenge a Moja

Les obligacions amb la Conferència Episcopal i una recent operació quirúrgica obliguen a ajornar la visita anunciada
Monsenyor Pardo és del Penedès i té família a Moja
Monsenyor Pardo és del Penedès i té família a Moja

dimarts 15 gener 2013

 

El bisbe de Girona,el penedesenc Francesc Pardo, no podrà presidir aquest diumenge a Moja la missa en honor a Sant Macari, tal i com s’havia anunciat. Monseyor Francesc Pardo havia acceptat la invitació del Consell Pastoral de Moja de presidir la eucaristia en honor al copatró del poble, Sant Macari, que s’oficia aquest diumenge. Dies abans de Nadal, però, es va comunicar que la visita a Moja del bisbe s’havia de suspendre perquè coincidia amb un compromís que monsenyor Pardo tenia dins les tasques que realitza a la Conferència Episcopal. A aquesta coincidència que impossibilitava la visita a Moja, s’ha sumat també una recent intervenció quirúrgica, que  manté a monsenyor Pardo ingressat a l’Hospital Josep Trueta de Girona des de la setmana passada, per una operació a l’aparell digestiu.

Mossèn Josep Puig, responsable de la parròquia de Moja, confirmava que monseyor Pardo no podrà estar aquest diumenge a Moja i que la seva visita s’ha posposat per a una propera ocasió, encara pendent de concretar.(àudio)

Mossèn Puig indica que ara no es pot anunciar quan podrà presidir monsenyor Francesc Pardo una missa a Moja, perquè en la seva activitat sempre tindrà preferència la diòcesi de Girona.(àudio)

Monsenyor Francesc Pardo té 66 anys d’edat. Nascut a Torrelles de Foix, part de la seva família resideix a Moja i en aquest poble del nostre municipi també va prestar serveis religiosos, quan era capellà a Vilafranca. És bisbe de Girona des del mes d’octubre de 2008.

Mossèn Josep Puig indica que s’havia convidat a monsenyor Pardo a la celebració de Sant Macari perquè és una data molt assenyalada entre els feligresos de Moja, amb l’ofrena, el repartiment del pa beneït i el cant dels goigs.(àudio)

Des de la parròquia de Moja es desitja  que monsenyor Pardo es recuperi i que en una altra ocasió pugui presidir una eucaristia a l’església del poble.

Escolta l'entrevista a mossèn Josep Puig, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions