Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Montserrat Jané, veïna de Sant Pere Molanta, ha publicat el llibre “Vivir a tope”

Hi recull la seva experiència de superació del càncer en dues ocasions i proposa eines per l’autoconeixement

divendres 10 març 2023

 

Montserrat Jané, veïna de Sant Pere Molanta, ha publicat el llibre “Vivir a tope”. És un treball on hi exposa la seva experiència de superació del càncer, en dues ocasions, i quines eines va utilitzar per afrontar l’adversitat. El primer càncer el va patir quan tenia 39 anys. El segon, 18 anys després, el va poder entomar amb molta més serenitat en bona part gràcies a un major autoconeixement. (àudio)

Filla del Vendrell i veïna de Sant Pere Molanta des de fa 29 anys, Montserrat Jané ha estat funcionària de Justícia durant 40 anys. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, ha indicat que aquestes eines que exposa en el llibre relacionades amb el creixement personal i espiritual són complementàries i no substitueixen el tractament mèdic que ha de seguir la pacient. Jané explica que un dels missatges que vol transmetre és el de la necessitat de viure amb intensitat, “aprofitant cada moment”. (àudio)

Durant el confinament, Jané va seguir un curs que estimulava a l’”emprendiment espiritual”. El seu projecte va ser la redacció d’aquest llibre que té el propòsit d’ajudar a altres persones. Per Jané, viure “és un aprenentatge” on cal “no enganxar-se al dolor” i recordar que “hem vingut a ser feliços”.(àudio)

Jané ja ha començat a redactar el seu segon treball. De moment, qui desitgi adquirir aquest primer llibre “Vivir a tope” el pot trobar per internet a plataformes com Amazon . A Vilafranca en les llibreries Odisea i  La Cultural, a la  papereria Sellarés, i a Rasiel i El Taller.

 Escolta l'entrevista a Montserrat Jané, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions